• 21 Ιουλίου, 2024

Breaking News :

Σκότωσε έναν Κύκνο στην Προσπάθειά της να Βγάλει Selfie μαζί του

Vinkmag ad

2443

Αυτή είναι η στιγμή που μία τουρίστρια έσυρε έναν κύκνο από τη λίμνη του, με σκοπό να βγάλει μια selfie μαζί του, και στη συνέχεια τον άφησε να πεθάνει στην παραλία αβοήθητο. 

Η γυναίκα που φαίνεται να είναι από τη Βουλγαρία, έπιασε τον ανυποψίαστο κύκνο από το φτερό και τον έσυρε μέχρι την παρα…


Αυτή είναι η στιγμή που μία τουρίστρια έσυρε έναν κύκνο από τη λίμνη του, με σκοπό να βγάλει μια selfie μαζί του, και στη συνέχεια τον άφησε να πεθάνει στην παραλία αβοήθητο. Η γυναίκα που φαίνεται να είναι από τη Βουλγαρία, έπιασε τον ανυποψίαστο κύκνο από το φτερό και τον έσυρε μέχρι την παραλία. Αφού τέλειωσε με τις φωτογραφίες, τον εγκατέλειψε εκεί όπου και λίγο αργότερα ξεψύχησε.

Σκότωσε έναν Κύκνο στην Προσπάθειά της να Βγάλει Selfie μαζί του

Σοκαρισμένοι μάρτυρες λένε πως ο κύκνος δεν αντέδρασε όταν η γυναίκα τον πλησίασε, αφού έχουν συνηθίσει στην παρουσία των ανθρώπων.

Σκότωσε έναν Κύκνο στην Προσπάθειά της να Βγάλει Selfie μαζί του

Ενώ φαίνεται ξεκάθαρα πως παλεύει να φύγει, εκείνη απλά χαμογελά στην κάμερα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί στην Αργεντινή, όταν ένα μωρό δελφίνι πέθανε, αφού οι λουόμενοι το τραβούσαν από δω και από κει για να βγάλουν μια selfie μαζί του.

Αφού το βρήκαν στη στεριά, αντί να το βοηθήσουν να γυρίσει στη θάλασσα, απλά προσπαθούσαν να το ακουμπήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Τελικά πέθανε από αφυδάτωση.

Οι εικόνες από το περιστατικό, μαζί με τις τελευταίες στιγμές του εγκαταλειμμένο στην άμμο, έχουν προκαλέσει την παγκόσμια κατακραυγή. Πραγματικά, μερικές φορές δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν το μέγεθος της ανθρώπινης χαζομάρας…

Loading

  Read Previous

  H μαρτυρία συμμαθήτριας της 15χρονης που αυτοκτόνησε στο Παλαιό Φάληρο…

  Read Next

  Του ξερίζωσε τους όρχεις με τα χέρια της επειδή αρνήθηκε να την…

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular