Σκοτώθηκαν με Lamborghini πελάτη που την είχε πάει για service- Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες
875846363-620x330

Δύο νεκροί και ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο ήταν ο τραγικός απολογισμός ενός δυστυχήματος στην Ρωσία, προ ολίγων ημερών.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ανέβασε και το σχετικό video στοΤην ώρα που επέστεφαν την Lamborghini στον πελάτη συνέβη το κακό…διαδίκτυο, το δυστύχημα οφείλεται στην ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι το γεγονός πως η κομμένη Lamborghini δεν ήταν ιδιοκτησίας του οδηγού, ούτε του συνοδηγού αλλά ενός πελάτη που την είχε πάει για service και φανοποιεία. Οι δύο επιβάτες που ήταν εργαζόμενοι στην εταιρεία την επέστρεφαν αλλά δυστυχώς η μοίρα, τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι και οι ίδιοι δεν επέστρεψαν ποτέ στην εργασία αλλά και στο σπίτι τους… Ο οδηγός σκοτώθηκε ακαριαία ενώ ο συνοδηγός που μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή τέσσερις μέρες αργότερα…

laborgini

Η κάμερα που βρισκόταν στο κράνος ενός αναβάτη κατέγραψε πολύ σκληρές εικόνες. Προσοχή ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες…

Το καφέ Lamborghini κόπηκε κυριολεκτικά στην…μέση από κολόνα από την σφοδρή πρόσκρουση.

Προειδοποιούμε πως οι εικόνες που ακολουθούν είναι πραγματικά σοκαριστικές, αφού δείχνουν τις προσπάθειες των διερχόμενων αλλά και διασωστών να απεγκλωβίσουν τον βαριά τραυματισμένο συνοδηγό του super car.