Σοκ: 16χρονη Έφηβη σε κατάσταση αμόκ πέταξε το νεογέννητο μωρό της από το μπαλκόνι
efivi

Μία έφηβη από τη Νεμπράσκα πέταξε από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου το νεογέννητο μωρό της, μετά από μία σειρά ανατριχιαστικών μηνυμάτων που αντάλλαξε με τον σύντροφό της, στα οποία αναφερόταν στη δολοφονία.

Η έφηβη Antonia Lopez, γέννησε το κοριτσάκι την περασμένη Παρασκευή, μέσα στο δωμάτιο της. Στη συνέχεια, πήρε το βρέφος και το πέταξε από τον δεύτερο όροφο του κτηρίου όπου έμενε.

Παράλληλα, η νεαρή αφότου πέταξε το βρέφος έστειλε πανικοβλημένη τα ακόλουθα μηνύματα στο αγόρι της: «Μωρό μου είχα αποβολή. Ήταν κοριτσάκι εν τω μεταξύ…».

«Μωρό μου μπορούμε να προσπαθήσουμε ξανά αν θέλεις ακόμα να είσαι μαζί μου», ήταν το μήνυμα που συνόδευσε και με φωτογραφία Snapchat ενώ νωρίτερα του είχε ανακοινώσει ότι είχε επώδυνες συσπάσεις και πως γέννησε κοριτσάκι.

Μετά τα μηνύματα αυτά, η ίδια έκανε μια δημοσίευση στο Facebook ώπου ρωτούσε: «Υπάρχει κάποιος που έχει αυτοκίνητο και μπορεί να μου κάνει μια μεγάλη χάρη;».

Η μαμά της 16χρονης αφού έμαθε τι είχε συμβεί κάλεσε με την σειρά της ασθενοφόρο, ενώ έτρεξε στον κήπο όπου βρήκε το νεογέννητο κοριτσάκι να κείτεται στο γρασίδι. Παρόλο που προσπάθησε να δώσει στο μωρό τις πρώτες βοήθειες ήταν ήδη αργά για το άτυχο μωράκι.

Έπειτα από το σοκαριστικό περιστατικό, η 16χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στην αστυνομία, καθώς κατηγορείται για κακοποίηση που οδήγησε σε θάνατο