Σοκ: 44χρονος πέθανε από επιπλοκή λαρυγγίτιδας
fournofarago tampela

Πήγε στο ΤΕΠ του Βενιζελείου με συμπτώματα λαρυγγίτιδας και κατέληξε μετά από δύο ώρες στην εντατική. Το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε ανήμερα του Πάσχα με θύμα ένα 44χρονο από το Φουρνοφάραγγο του Δήμου Γόρτυνας, ο οποίος προσήλθε μαζί με τον αδελφό του στην εφημερία του νοσοκομείου με οξύ πονόλαιμο.

Όπως πρόλαβε να εξηγήσει στους γιατρούς ο αδελφός του είχε συμπτώματα λοίμωξης στο λάρυγγα τα προηγούμενα 24ωρα. Όταν ο πόνος έγινε αφόρητος πήγε στο φαρμακείο και πήρε αντιβίωση όμως γρήγορα κατάλαβε ότι δεν τον βοηθούσε και αποφάσισε να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Όπως φάνηκε από την εξέλιξη του περιστατικού είχε αναπτύξει οίδημα το οποίο του προκαλούσε ασφυξία. Οι γιατροί του Βενιζελείου έσπευσαν να τον διασωληνώσουν, ωστόσο η προσπάθειά τους δεν καρποφόρησε καθώς όπως φαίνεται ήταν ήδη πολύ αργά.

Μετά από δύο ώρες νοσηλείας στη ΜΕΘ άφησε την τελευταία του πνοή. Η εξέλιξη άφησε σοκαρισμένους και εμβρόντητους τους συγγενείς του που θα τον συνοδεύσουν αύριο στην τελευταία του κατοικία στο Φουρνοφάραγγο .

http://www.neakriti.gr/

Έλλη Κοκάλη