Σοκ διεστραμμένη μητέρα έμεινε μόνο με το στρινγκ της και έκανε σεξ με επτά ανήλικους ταυτόχρονα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες, οι οποίες ενδέχεται να τη στείλουν για αρκετά χρόνια πίσω από της φυλακής τα σίδερα, είναι μία Βρετανίδα, η οποία ικανοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές της ορέξεις, όχι σε ένα, όχι σε δύο, όχι σε τρία, αλλά σε… επτά ανήλικα αγόρια!

Οι λεπτομέρειες μάλιστα της σεξουαλικής κακοποίησης των αγοριών από την 39χρονη Amanda Tompkins είναι αυτές που επιτείνουν ακόμα περισσότερο την αίσθηση του αποτρόπαιου.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η αδίστακτη μητέρα από το Milton Keynes κάλεσε επτά αγόρια ηλικίας μέχρι 16 ετών στο σπίτι της, με στόχο να τα τυλίξει στον ερωτικό της ιστό. Δεν δίστασε μάλιστα να τα «τυφλώσει» προσφέροντάς τους ένα αισθησιακό στριπτίζ.

Αφού μάλιστα έμεινε μόνο με το στρινγκ της, παρότρυνε τους έφηβους να κάνουν ομαδικό σεξ! Η Tompkins παραδέχθηκε την ενοχή της για δέκα κατηγορίες που αφορούν αποπλάνηση και σεξουαλική ή σωματική κακοποίηση ανηλίκου, δηλώνοντας πάντως μετανοιωμένη και βαθιά στεναχωρημένη ενώπιον των δικαστών του Aylesbury Crown Court. Οι τελευταίοι αφού άκουσαν ότι η άνεργη μητέρα έπαιρνε μέρος σε όργια με ανήλικους για περισσότερο από τέσσερις μήνες, αρνήθηκαν να ορίσουν εγγύηση, κρίνοντάς την προφυλακιστέα μέχρι τις 31 Μαρτίου όταν και θα της ανακοινωθεί η ποινή της. Βάσει της δικογραφίας, η ασυγκράτητη Tompkins έκανε τουλάχιστον δυο φορές τρίο με ανήλικους στην κρεβατοκάμαρά της, αλλά και σε όλους σχεδόν τους χώρους του σπιτιού της το οποίο είχε μετατρέψει σε θέατρο οργίων και ακολασίας. Αρνήθηκε πάντως ότι εξανάγκασε τα αγόρια να πάρουν μέρος στα όργια, υποστηρίζοντας ότι «όλα έγιναν με τη θέλησή τους».

 

 

 

 

 
www.diadosias.net