Σοκ για τον τραγικό χαμό των δύο νέων: Τα όνειρα του Γιάννη και της Στέλλας … σταμάτησε το αυτοκίνητο
ImageHandler_170817_184129

Συγκλονισμένες είναι οι οικογένειες των δύο άτυχων νέων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην Κρήτη. Τα όνειρά της 20χρονης Στέλλας και του 19χρονου Γιάννη έσβησαν πάνω στο μοιραίο αυτοκίνητο που τους παρέσυρε, κόβοντας το νήμα της ζωής τους.

Συγκλονισμένος ο πατέρας του 19χρονου λέει στο protothema.gr: «Προσπαθούμε να μεταφερθούμε στα Χανιά, είναι πολύ δύσκολες οι ώρες για μας».

Σύμφωνα με καθηγητές της, η Στέλλα είχε όνειρα για τη ζωή. Ήθελε πολύ να ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές της στο Πολυτεχνείο, στο τμήμα της Αρχιτεκτονικής και θα φοιτούσε στο τρίτο έτος της σχολής.

Δύσκολες οι ώρες και για τους γονείς του Γιάννη, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο γρήγορα. Συγκλονισμένος ο πατέρας του εξήγησε πως οι στιγμές είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες για την οικογένειά του. Ο γιος του είχε φύγει από την Αθήνα, για να κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη.

Τα όνειρα του Γιάννη και της Στέλλας ... σταμάτησε το αυτοκίνητο

Συγκλονισμένος ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Βασίλης Διγαλάκης, όπου και φοιτούσε η 20χρονη Στέλλα, προσπαθούσε και ο ίδιος μαζί με την αστυνομία να διασταυρώσει τα στοιχεία της και να ενημερώσει τους γονείς της. 

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια και στις δύο οικογένειες, γιατί επρόκειτο για δύο νέες ζωές. Η Στέλλα ήταν δικό μας παιδί, φοιτούσε στο Πολυτεχνείο μας από το 2015, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλή φοιτήτρια. Έχουμε σοκαριστεί όλοι» είπε, μιλώντας στο protothema.gr ο κ. Βασίλης Διγαλάκης και, παράλληλα, επισήμανε από την αρχή ότι ο δρόμος μπροστά από την πύλη του Πολυτεχνείου είναι πολύ επικίνδυνος.

Είχαν υποβάλει αίτημα εδώ και πολύ καιρό ώστε να φτιαχτεί ένας κόμβος μπροστά από το Πολυτεχνείο, αλλά, δυστυχώς, το μοιραίο δεν άργησε να γίνει.

Τα όνειρα του Γιάννη και της Στέλλας ... σταμάτησε το αυτοκίνητο

Ο 20χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα Χανίων. Ήδη, του έχουν πάρει δείγμα αίματος, προκειμένου να αποδειχθεί αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Τα όνειρα του Γιάννη και της Στέλλας ... σταμάτησε το αυτοκίνητο
Τα όνειρα του Γιάννη και της Στέλλας ... σταμάτησε το αυτοκίνητο