ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ:«Εγώ τον έσωσα από την κόκα»: Απίστευτη αποκάλυψη για τον Λάκη Λαζόπουλο και τον εθισμό του στους πιτσιρικάδες
lazopoulos
H κόντρα τους είναι στα άκρα! Οι κατηγορίες εναντίον του Λάκη Λαζόπουλο είναι βαριές και έχουν προκαλέσει σεισμό στο διαδίκτυο.

«Αθώωσα τον Λαζόπουλο και θέλει να με καταστρέψει», δηλώνει στη «Freddo» ο Αλέξης Κούγιας, ξεσπώντας εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου

Ο γνωστός ποινικολόγος αποκαλύπτει πως ήταν η αιτία για να αθωωθεί ο δημοφιλής ηθοποιός όταν είχε εμπλακεί το όνομά του στο σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει πριν από χρόνια, όπου είχε ακουστεί πως μαζί με άλλους επωνύμους επέβαινε σε σκάφος ανοιχτά της Μυκόνου μέσα στο οποίο είχαν βρεθεί ναρκωτικά: «Είναι τόσο ανήθικος αυτός ο άνθρωπος, που ξέχασε ότι κάποτε τον βοήθησα.

Εκτελεί συμβόλαιο εις βάρος μου, προσπαθεί με κάθε τρόπο να με γελοιοποιήσει και να με απομυθοποιήσει επαγγελματικά. Ξεχνάει πόσο τον είχα βοηθήσει όταν πιάσανε πριν από χρόνια έξω από τη Μύκονο το σκάφος με την κοκαΐνη…..
Ενώ ο γνωστός ποινικολόγος έκανε μια δήλωση βόμβα για την προσωπική ζωή του ηθοποιού. «Γνωρίζω πολύ καλά στην καθημερινότητά του τον κύριο Λαζόπουλο.  Κάντε μια έρευνα όποιο βράδυ θέλετε, κι αν τον δείτε ποτέ να συνοδεύει γυναίκα και όχι πέντε πιτσιρικάδες, να έρθετε να μου το πείτε. Και αυτό που σας λέω συμβαίνει σε οποιοδήποτε μέρος κι αν πάει να διασκεδάζει ο Λαζόπουλος».
aisthisiradio.blogspot.gr