Σοκ πάνω στην σκηνή: Έλληνας τραγουδιστής έδειξε το πέος του σε συναυλία (Photo)
08dd99_peos

Ο Λήτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς που διοργάνωσε το An Club το Σάββατο 21/4, προκειμένου να γιορτάσει τα 40 χρόνια του…

Όπως αναφέρει το θέμα που δημοσίευσε το «ogdoo.gr», ο γνωστός ρόκερ κατέβασε το παντελόνι και έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους Απριλιανούς που… γιόρταζαν εκείνη την ημέρα.
Φωτογραφία του χρήστη AN club 'official'.
«Ορμώμενος από την μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου, ημερομηνίας που συνέπεσε η συναυλία του, κατέβασε τα παντελόνια του και τους «τα έδειξε» κανονικά αιφνιδιάζοντας τους θαυμαστές του αφιερώνοντας με μίσος το αγαπημένο του και συμβολικό στην περίπτωση τραγούδι του «Νυχτώνει» στους Απριλιανούς δικτάτορες, λέγοντας: «Είναι η ψ… του Λήτη κι έχω εξοχικό στον Ψηλορείτη!».
d00
Είναι η πρώτη και μοναδική φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε συναυλία στην Ελλάδα, όχι μόνο στο χώρο του ελληνικού ροκ, αλλά και στην ιστορία των συναυλιών στη χώρα μας.
al02
Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει κάποτε ο Iggy Pop σε συναυλία του στη Γαλλία!
al03
Ήταν το τρίτο κομμάτι από την στιγμή που ξεκίνησε το σόου του Λήτη δύο ώρες μετά την έναρξη της live βραδιάς. Το δίωρο που άνοιξε την επετειακή αυτή συναυλία του ήταν αφιερωμένο στους καλεσμένους του, όπου ο ένας διαδέχονταν τον άλλον στην σκηνή και ο Λήτης ως οικοδεσπότης τους παρουσίαζε».

 

 

 

Πηγή: gazzeta.gr