ΣΟΚ: Πατέρας για κλάματα: Δεν θα πιστέψετε γιατί έκοψε το πέος του αυτός ο τύπος
e43a92205d66186cce34255a6ef4b039

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι περισσότεροι γονείς που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς αδιαφορούν για το φύλο του μωρού που περιμένουν στην οικογένειά τους, αρκεί το νέο μέλος τους να είναι ένα υγιές παιδί. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που έχουν ιδιαίτερες… προτιμήσεις και αν δεν αποκτήσουν το φύλο που επιθυμούν, το παίρνουν… βαριά. 

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 36χρονου άνδρα στην Κίνα, ο οποίος είχε δύο ήδη κόρες 3 και 13 ετών και το γεγονός ότι δεν είχε αποκτήσει έναν γιο τού είχε στοιχίσει.

Μάλιστα θεωρούσε ότι ήταν ο περίγελος της περιοχής όπου διέμενε, κοντά στην πόλη Quanzhou στο νότιο τμήμα της χώρας, γι’ αυτό και η αντίδρασή του ήταν ακόμα πιο έντονη.

Ο άνδρας με το ψευδώνυμο «A Yong» μη μπορώντας να δεχτεί ότι δεν είχε αποκτήσει ένα γιο, αποφάσισε να κόψει το πέος του με μαχαίρι, αφού πρώτα είχε καταναλώσει γερή ποσότητα αλκοόλ.

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη στο χειρουργείο για επέμβαση, προκειμένου να «σωθεί» το… πέος του και η υγεία του. Η κατάστασή του, σύμφωνα με τους γιατρούς, θα επανέλθει σε περίπου ένα χρόνο.