ΣΟΚ: Πατέρας πέθανε από… μπουνιά του γιου του! Η τραγική ιστορία…
ac4d11a6eef9bd0eaa05bfde25beebc3

Ένας πατέρας φέρεται να πέθανε όταν γρονθοκοπήθηκε από τον 25χρονο γιο του.

Ο Mark English, 53 ετών ήταν σε κώμα μετά από την επίθεση που έλαβε χώρα σε ένα δρόμο στο Brisbane τη Δευτέρα το απόγευμα. Πέθανε την Τρίτη στο νοσοκομείο.

Ο γιος του Morgan Isles-English συνελήφθη και κατηγορήθηκε για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πατέρας και γιος είχαν να μιλήσουν τέσσερα χρόνια.

Ο English βγήκε νοκ άουτ, και στη συνέχεια έπεσε προς τα πίσω σπάζοντας το κεφάλι του πάνω στο μονοπάτι. Παρέμεινε με το πρόσωπο κάτω στο δρόμο, ενώ ο συνεργάτης του, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, πριν φτάσει το ασθενοφόρο. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου τον έβαλαν σε τεχνιτό κώμα και πέθανε την επόμενη ημέρα.

Ο Isles-English φέρεται να εγκατέλειψε τη σκηνή, αλλά συνελήφθη και κατηγορήθηκε για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών, τη Δευτέρα το βράδυ.

Ήταν στο δικαστήριο του Brisbane την Τρίτη, όπου τον είδαν με λυγμούς και χτυπώντας το κεφάλι του. Είπε σε μια γυναίκα στα θεωρεία του κοινού: «Σ “αγαπώ, μαμά.« Η γυναίκαψιθύρισε «Σ “αγαπώ», αλλά αρνήθηκε να μιλήσει όταν την πλησίασε έξω από το δικαστήριο.

Ο δικηγόρος του Isles-English, ζήτησε να διακοπεί η δίκη και δεν είχε τίποτα να πει έξω από το δικαστήριο.

Η υπόθεση πράγματι αναβλήθηκε μέχρι τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, αλλά η αστυνομία τώραεξετάζει το ενδεχόμενο να αναβαθμίσει τις κατηγορίες.

 

 

www.athensmagazine.gr