Σοκ: ΠΑ(ΤΕΡΑΣ) σχεδίαζε τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού με την αγέννητη κόρη του
2-600

Αυτή η είδηση ξεπερνάει την ανθρώπινη λογική. Ένας πατέρας από το Brisbane της Αυστραλίας, φυλακίστηκε όταν αποδείχθηκε ότι σκόπευε να διακινήσει πορνογραφικό υλικό, με «πρωταγωνίστρια» την αγέννητη κόρη του.

Σύμφωνα με την Courier Mail, ο πα(τέρας) έστειλε ένα υπερηχογράφημα της αγέννητης κόρης του σε έναν  πελάτη, ο οποίος όμως ήταν μυστικός πράκτορας του FBI και του υποσχέθηκε, ότι μετά τη γέννησή του, θα του προμήθευε  και άλλες γυμνές εικόνες του παιδιού.

Οι αρχές εισέβαλαν στο σπίτι του Ashley David Hill, τον περασμένο Ιανουάριο όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6500 φωτογραφίες και ταινίες παιδικής πορνογραφίας, που αφορούσαν κυρίως μικρά παιδιά και βρέφη. Το συγκεκριμένο υλικό το διακινούσε μέσω διαδικτύου και περισσότεροι από 5000 χρήστες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

court 20160624141439.jpg q75dx720y u0r1g0c

Ο 25χρονος ομολόγησε την ενοχή του στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Brisbane την περασμένη εβδομάδα και για τις πέντε κατηγορίες που τον βάραιναν, μεταξύ των οποίων, διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού μετά τη γέννηση της κόρης του.

Ο δικαστής που τον καταδίκασε σε πέντε χρόνια φυλάκιση, δήλωσε ότι η υπόθεση ήταν η πιο «αποκρουστική» που είχε αντιμετωπίσει ποτέ στην καριέρα του. «Ειλικρινά, νομίζω ότι αυτή είναι η χειρότερη περίπτωση παιδικής εκμετάλλευσης που έχω δει ποτέ στη ζωή μου», είπε.

Ο Hill, είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε την πρόθεση να διακινήσει τις φωτογραφίες του δικού του παιδιού, αλλά το μόνο που ήθελε ήταν να «χρησιμοποιήσει άλλες εικόνες λέγοντας ψέματα πώς θα ήταν δικό του».

Τέλος το δικαστήριο ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος είχε μια ταραγμένη παιδική ηλικία η οποία σημαδεύτηκε από την κακοποίηση και τον εκφοβισμό στο σχολείο.

 

 

mothersblog.gr