Σοκ: Πήρε τριήμερη άδεια από την ψυχιατρική κλινική και σκότωσε την κόρη του
kroh

Μία νέα τραγωδία απασχολεί από χθες την κοινή γνώμη στην Ελλάδα. Πατέρας στην Ξάνθη δολοφόνησε την 18χρονη κόρη του και στη συνέχει αυτοκτόνησε.
Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο του σπιτιού της. Ο πατέρας της τήν είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου. Ο ίδιος βρέθηκε επίσης νεκρός, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του. Βρέθηκε κρεμασμένος σε κοντινή δασική έκταση.

Ο δράστης και αυτόχειρας, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο εξηγεί την πράξη του, φέρνοντας ως δικαιολογία ότι δεν συμφωνούσε με τη σχέση που είχε συνάψει η κόρη του.

Στο σημείωμα έγραφε επίσης ότι η κόρη του ανέβαινε σε μηχανάκι.
Μια λεπτομέρεια που σοκάρει είναι ότι ο δολοφόνος και αυτόχειρας είχε ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική Αλεξανδρούπολης συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ είχε πάρει τριήμερη άδεια για τις γιορτές.

ko.jpg

Ο 49χρονος είχε  5 κόρες ενώ η γυναίκα του έχει πεθάνει εδώ και 5 – 6 χρόνια. Η 18χρονη ήταν η μικρότερη ανάμεσα στις πέντε κόρες της οικογένειας και μόνη ανύπαντρη από τις αδερφές.
Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι 4 αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Η νεκροψία έδειξε ότι η 18χρονη στραγγαλίστηκε από τον πατέρα της. Πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του…