Σοκ στη Μεσαρά… Από το Καρτέρι θανάτου για τον 19χρονο Γιάννη…(Φωτογραφίες)
giannis Zvrgafakis

Θρηνεί και πάλι η Μεσαρά…. Ένα νέο παιδί, ένα παλικάρι μόλις 19 ετών που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στον κεντρικό δρόμο των Καπαριανών…

Ο άτυχος 19χρονος, παιδί γνωστής οικογένειας από τα Καπαριανά, έμελε να αφήσει την τελευταία του πνοή σήμερα λίγο μετά τις 7:30 στο ύψος της διασταύρωσης για Ζαρό.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο… Το αυτοκίνητό του μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών, ενώ η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε σε χρόνο ρεκόρ, δεν στάθηκε ικανή να βοηθήσει το νεαρό που  εξέπνευσε λίγο πριν φτάσει στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα πυροσβεστική και αστυνομία, που έκανε εκτροπή της κυκλοφορίας, αφού το αυτοκίνητο του άτυχου 19χρονου βρισκόταν μετά την σύγκρουση στην μέση του δρόμου… Πολύς ήταν και ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο σημείο, θρηνώντας για το νεαρό που έφυγε στο άνθος της ηλικίας του τόσα ξαφνικά και τόσο άδικα…

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και μάλιστα σε χρόνο – ρεκόρ – μόλις σε 4 λεπτά – ωστόσο για τον άτυχο νεαρό, ούτε αυτό δε στάθηκε σωτήριο, καθώς εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.