Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Πατριός και «θείος» ασελγούσαν σε 10χρονη
viasmos_anilikou

ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΑΝΗΛΙΚΗ ΖΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ – ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΗΤΕΡΑ

Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί η νέα υπόθεση παιδεραστίας στη Θεσσαλονίκη με «πρωταγωνιστές» δύο αδέρφια, τα οποία φέρονται να ασελγούσαν σε βάρος μίας 10χρονης.

Μάλιστα, η ανήλικη είναι κόρη της γυναίκας με την οποία ο ένας από τους φερόμενους δράστες διατηρούσε σχέση.
AdTech Ad

Ο λόγος για έναν 37χρονο, πρώην σύντροφος της μητέρας του θύματος και τον αδερφό του 34 ετών.

Ζούσε επί ένα χρόνο τον απόλυτο εφιάλτη μέσα στο σπίτι της

Η 14χρονη -σήμερα- μαθήτρια φαίνεται ότι ζούσε έναν εφιάλτη τα προηγούμενα χρόνια. Όπως καταγγέλθηκε, το διάστημα 2012-13, όταν η ίδια ήταν 10 και 11 ετών, ο πρώην σύντροφός της μητέρας της, με τον οποίο διέμενε στο ίδιο σπίτι, προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της. Μάλιστα, οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν εν αγνοία της μητέρας της, ενώ η ανήλικη φαίνεται ότι έπεσε θύμα αποπλάνησης και από τον αδελφό του άλλοτε συντρόφου, κατά τη διάρκεια φιλοξενίας του στο σπίτι, το 2012.

Η ανήλικη παρουσίαζε περίεργη συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό, οπότε εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, στον οποίο φέρεται ότι εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε κατά το παρελθόν. Ακολούθησε καταγγελία στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στις δικαστικές Αρχές. Εν συνεχεία, εκδόθηκαν εντάλματα από την 7 η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, με βάση τα οποία τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν.

Το μεσημέρι αναμένεται να προσαχθούν στα δικαστήρια για να λογοδοτήσουν για τις σε βάρος τους αποδιδόμενες ενέργειες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν, κατά περίπτωση, τις πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια (με την επιβαρυντική περίπτωση που ο δράστης συνοικεί με το ανήλικο θύμα).