Σοκ στην Κρήτη η απαγωγή του γιου του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, Καρέ – καρέ τα γεγονότα
lempidakis

Σε συναγερμό βρίσκονται οι διωχτικές αρχές οι οποίες τις τελευταίες ώρες εξετάζουν το ενδεχόμενο απαγωγής του γιου πολύ γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Μιχάλη Λεμπιδάκη, γιο του γνωστού επιχειρηματία, Γιάννη Λεμπιδάκη, ιδρυτή της Παγκρήτιας Τράπεζας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πολυτελές επιβατικό αυτοκίνητο του εντοπίστηκε στην περιοχή των Καλεσσών από  διερχόμενους οδηγούς.

Το γεγονός ότι ήταν τρακαρισμένο και οι πόρτες του οχήματος ανοιχτές έχουν θέσει σε συναγερμό την τοπική ΕΛ.ΑΣ καθώς ο επιχειρηματίας δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 4το απόγευμα διερχόμενοι οδηγοί είδαν το όχημα του επιχειρηματία σχεδόν στη μέση του δρόμου με τα παράθυρα του οχήματος ανοιχτά και τρακαρισμένο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει δεύτερο όχημα στο σημείο.

Σταμάτησαν για να δουν μήπως υπάρχει κάποιος τραυματίας και στη συνέχεια ενημέρωσαν το κέντρο Επιχειρήσεων της άμεσης δράσης (100).

Μέσα σε λίγα λεπτά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στην περιοχή.

Οι Αξιωματικοί της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τα δύο αυτοκίνητα που βρέθηκαν καμμένα κοντά στην περιοχή να σχετίζονται με την υπόθεση καθώς ταιριάζουν και οι ώρες.

Συγκεκριμένα το σενάριο που επικρατεί είναι τα δύο οχήματα που βρέθηκαν κατεστραμμένα,  να έκλεισαν τον δρόμο στον επιχειρηματία. Το ένα από αυτά να  προπορευόταν και το δεύτερο που ακολουθούσε να έπεσε πάνω του προκειμένου το θύμα να αναγκαστεί να σταμάτησει και να κατέβει για να δει τις υλικές ζημιές που είχαν προκληθεί στο όχημα του.

Οι έρευνες των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα.

Κλιμάκιο από την Αθήνα καταφθάνει στην Κρήτη προκειμένου να ερευνηθεί η ύπαρξη γενετικού υλικού -εάν σταθούν τυχεροί -καθώς μπορεί να μην έχουν καεί τα πάντα λόγω της βροχόπτωσης.

Για την υπόθεση εκφράζονται φόβοι πως ίσως πρόκειται για επαγγελματική “δουλειά”….

Η οικογένεια διατηρεί εντός κι εκτός Ελλάδος μονάδες, έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Ο αγνοούμενος επιχειρηματίας πάντως όπως και ο πατέρας του, όλοι της οικογένειας ,είναι πολύ χαμηλού προφίλ και πολύ σεμνός άνθρωπος.

Πηγή