Σοκ στην Μεσαρά για τον 43 Κωστή: Πατέρα δύο παιδιών που βρέθηκε νεκρός στις σκάλες του σπιτιού του (Εικόνες)
kwstis

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία των Πιτσιδίων καθώς την τελευταία του πνοή άφησε ένας 43χρονος πατέρας δύο μικρών παιδιών , σήμερα το πρωί, στις σκάλες του σπιτιού του!

kwstis3

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν οικοδόμος, αποχαιρέτησε τη γυναίκα του και κατέβηκε τις σκάλες του σπιτιού για να συναντήσει άλλους εργάτες που δούλευαν μαζί.

Η ώρα περνούσε ωστόσο και ο άνδρας δε φαινόταν , ούτε απαντούσε στο τηλέφωνο , έτσι οι συνάδελφοι του κάλεσαν τη σύζυγο του αναζητώντας τον.

Η ίδια ανησύχησε και κατέβηκε στην είσοδο οπότε και έντρομη τον αντίκρισε πεσμένο στις σκάλες…

Ο άτυχος 43χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου και διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Εικάζεται πως ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Ο 43χρονος πατέρας είχε καταγωγή από τη Γαλιά και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Γνωστοί και φίλοι τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο εργατικό με πολλούς φίλους…

Ανακοίνωση από Δόξα Γαλιάς:

Το διοικητικό συμβούλιο της Δόξα Γαλιάς θρηνεί σήμερα το χαμό ενός νέου συγχωριανού μας. Ο Κώστας Αλεβιζάκης δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας .Ίνας δραστήριος άνθρωπος που με το αβίαστο χαμόγελο του συγκινούσε όλους όσους τον γνώριζαν. Πρώην παίκτης της ομάδας μας για πολλά χρονιά προσέφερε τις υπηρεσίες του για το καλό του τόπου μας. Εραστής του εθελοντισμού,ήταν πανταχού παρόν σε όλες τις κοινωνικές  δραστηριότητες  της τοπικής  κοινωνίας. Δεινός μαντιναδολόγος και χορευτής, ηθοποιός που θα τον ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες , εργατικός και οικογενειάρχης  πρότυπο μα πάνω απ’ όλα  άνθρωπος.

Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Κωστή…

kwstis1