ΣΟΚ στο Facebook: «Θα βγάζουμε τη μούρη σου… μέχρι να μάθει ο κόσμος!»
H96helqP19qcZH7PaIxq

Μία ιστορία που συγκλονίζει την κυπριακή κοινωνία οκτώ χρόνια μετά το συμβάν και την αστυνομία να αναζητεί την κοπέλα αυτή

Το μήνυμα «Θα βγάζουμε τη μούρη σου στο διαδίκτυο μέχρι να σε μάθει ο κόσμος όλος. Μέχρι να μάθουν όλοι τη πάστα είσαι εσύ και η οικογένεια σου που χτύπησες ένα παιδί περνώντας με κόκκινο και το άφησες αβοήθητο να ξεψυχήσει και από τότε κρύβεσαι με τις πλάτες του μπαμπά» κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον Νάσο Γουμενίδη να φέρνει στη Ελληνική δημοσιότητα ένα συμβάν που προκαλεί οργή και πόνο στην Κυπριακή κοινωνία εδώ και οκτώ χρόνια.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως… Στις 27 Δεκεμβρίου του 2007 η Έφη Ηροδότου μεθυσμένη πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον 17χρονο Αιμίλιο Ιωάννου. Εκ τότε η αστυνομία την καταζητεί για να την οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης. Η Έφη ωστόσο παραμένει ακόμα άφαντη με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι η οικογένεια της την φυγάδευσε στο εξωτερικό.

Αναλυτικά το κείμενο του Νάσου Γουμενίδη στο προσωπικό του blog στο gossip-tv.gr:

Είναι από τα περιστατικά αυτά που τα ακούς και ενώ πίστευες πως συμβαίνουν μόνο στις ταινίες, έρχονται τα γεγονότα να σε διαψεύσουν.

Πάνε 8 χρόνια λοιπόν από τον τραγικό θάνατο του Αιμίλιου Ιωάννου σε τροχαίο στη Λεμεσό και οι συγγενείς του δίνουν ξανά στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της κοπέλας που ευθύνεται για το θάνατο του.

Με το συγκλονιστικό μήνυμα: «Θα βγάζουμε τη μούρη σου στο διαδίκτυο μέχρι να σε μάθει ο κόσμος όλος. Μέχρι να μάθουν όλοι τη πάστα είσαι εσύ και η οικογένεια σου που χτύπησες ένα παιδί περνώντας με κόκκινο και το άφησες αβοήθητο να ξεψυχήσει και από τότε κρύβεσαι με τις πλάτες του μπαμπά», δίνουν τη δική τους μάχη για να βρεθεί η Έφη Ηροδότου που τους στέρησε το χαμόγελο μαζί με τον αγαπημένο τους Αιμίλιο στις 27 Δεκέμβρη του 2007.

Η ίδια, 28 ετών σήμερα, λέγεται πως ζει στην Ελλάδα ενώ από τότε καταζητείται από την αστυνομία παραμένοντας άφαντη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια της την φυγάδευσε στο εξωτερικό αμέσως μετά το ατύχημα.

Η κοινοποίηση της εικόνας από όλους είναι μια ελπίδα για τους συγγενείς του άτυχου νέου.

www.metrosport.gr