Σοκ στο Παλαιό Φάληρο για την 15χρονη μαθήτρια γυμνασίου που αυτοκτόνησε
ekav5

Τραγωδία χθες το μεσημέρι στο Παλαιό Φάληρο. Δεκαπεντάχρονη μαθήτρια γυμνασίου έπεσε από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, στον ακάλυπτο και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Η νεαρή κοπέλα διακομίστηκε αμέσως με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός της.Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια της μαθήτριας ενώ οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Εκτός από τους γονείς και τον αδερφό της τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν στις αστυνομικές αρχές και οι συμμαθητές της  προκειμένου να βρεθούν οι απαντήσεις για την τραγωδία

Το κορίτσι έμενε στην περιοχή μαζί με τους γονείς της και τον αδερφό της τα τελευταία 12 χρόνια. H 15χρονη φέρεται να είχε προειδοποιήσει για την πράξη της με μηνύματα στις φίλες της, λέγοντάς τους πως σκοπεύει να αυτοκτονήσει.Εκείνες με τη σειρά τους, ενημέρωσαν την μητέρα της, η οποία βρισκόταν στην εργασία της αλλά ήταν ήδη αργά.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η τραγωδία, πολλοί συμμαθητές και συμμαθήτριες του 15χρονου κοριτσιού έσπευσαν στην πολυκατοικία που διέμενε, εκφράζοντας την οδύνη τους, ενώ κάποια από τα παιδιά άφησαν λουλούδια στο σημείο.