ΣΟΚ! Το σύνδρομο ΑΓΑΜΙΑΣ απειλεί την Ιαπωνία με εξαφάνιση!
japan

 

 

 

 

 

 

 

• Το 48.3% των ανδρών δήλωσαν ότι δεν έκαναν σεξ

• Το 50.1% των γυναικών ανακοίνωσε ότι δεν έκανε σεξ.

Ωρολογιακή βόμβα για την Ιαπωνία είναι το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα της Ιαπωνίας που έχει ως βάση τα σεξουαλικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και οι άνδρες στην Ιαπωνία.

Το ιδιαίτερο ιαπωνικό πρόβλημα ονομάζεται «σύνδρομο αγαμίας» και πλήττει δραστικά την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Έτσι στην πραγματικότητα οι Γιαπωνέζες και οι Ιάπωνες δεν έχουν διάθεση να κάνουν σεξ, πράγμα που έχει δραματικές συνέπειες για την χώρα.

Σύμφωνα με έρευνα του Οργανισμού Οικογενειακού Σχεδιασμού της Ιαπωνίας, που δημοσιεύεται στους Times της Ιαπωνίας, περίπου το 49,3% των Ιαπώνων, σε δείγμα 1.134 ατόμων, ηλικίας από 16 έως 49 ετών, ανέφεραν ότι δεν έκαναν σεξ τον προηγούμενο μήνα.

• Το 48.3% των ανδρών δήλωσαν ότι δεν έκαναν σεξ

• Το 50.1% των γυναικών ανακοίνωσε ότι δεν έκανε σεξ.

Μάλιστα σύμφωνα με τους Japan Times, και στα δύο φύλα η τάση είναι αυξητική, αφού έχει σημειώσει άνοδο 5% τα τελευταία δύο χρόνια.

Το 21,3% των παντρεμένων ανδρών και το 23% των παντρεμένων γυναικών δήλωσαν ότι δεν κάνουν σεξ επειδή είναι κουρασμένοι από την δουλειά, ενώ το 17,9% των ανδρών ανέφερε ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του για το σεξ.

Σύμφωνα με έρευνα του 2011, που δημοσιεύει η Washington Post:

• Το 27% των ανδρών και το 23% των γυναικών στην Ιαπωνία, δεν θέλουν να αναπτύσσουν ρομαντικές σχέσεις.

• Στις ηλικίες των 18 έως των 34 ετών, το 61% των ανδρών και το 49% των γυναικών δεν έχουν σχέση.

• Στις ηλικιες 18 έως 34, το 36% των ανδρών και το 39% των γυναικών δεν είχαν ποτέ σεξ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι Γιαπωνέζες, ζουν σε μία κοινωνία όπου το να είναι μία γυναίκα παντρεμένη, μητέρα και στο σπίτι θεωρείται μειονέκτημα, αφού η μητρότητα είναι για τις γυναίκες στην Ιαπωνία εμπόδιο στην επαγγελματική τους καριέρα.

Μία στις τέσσερις 20χρονες Γιαπωνέζες δεν θέλουν να παντρευτούν, ενώ το 40% δεν θέλει να κάνει παιδιά.

Το 2014 στην Ιαπωνία γεννήθηκαν κάτω από 1 εκατ. βρέφη, ενώ πέθαναν 1,3 εκατ. άνθρωποι, πράγμα που σημαίνει ότι η χώρα βρίσκεται σε δημογραφική κρίση.

Η Ιαπωνική κυβέρνηση έχει αρχίσει να θεσπίζει νόμους για την αντιμετώπιση της κρίσης και προσφέρει άδειες πατρότητας για να βοηθούν και οι πατεράδες στην ανατροφή των παιδιών, ώστε να μπορούν να δουλεύουν οι Γιαπωνέζες.

Η ίδια ωρολογιακή βόμβα υπάρχει και στην Κίνα και την Ινδία, όπου οι γεννήσεις περισσοτέρων αγοριών από κορίτσια, πιέζει τον αριθμό των γάμων και κλονίζει την κοινωνία.

 

www.laimitomos.com