ΣΟΚ! Τρεις γυναίκες βίασαν άντρα με σκοπό να πάρουν το… σπέρμα του!
women-rape-man-617x330

Οι τρεις γυναίκες τον βίασαν,συνέλεξαν το σπέρμα του σε προφυλακτικό και στην συνέχεια τον πέταξαν στην άκρη του δρόμου ενώ πήραν μαζί τους το «πολύτιμο» για εκείνες υλικό.

Ένας άντρας σε κεντρικό δρόμο στην πόλη Bulawayo της Ζιμπάμπουε έκανε οτοστόπ σε ένα λευκό Toyota Cresta, το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και δύο φίλες της οδηγού. Ξαφνικά, ο ανυποψίαστος άντρας παρατήρησε ότι το αυτοκίνητο άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε σε ερημική περιοχή.

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε αργότερα στην αστυνομία, οι τρεις γυναίκες τον βίασαν,συνέλεξαν το σπέρμα του σε προφυλακτικό και στην συνέχεια τον πέταξαν στην άκρη του δρόμου ενώ πήραν μαζί τους το «πολύτιμο» για εκείνες υλικό.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα παρόμοια περιστατικά συνέβησαν επίσης το 2011 και το 2012 σε όλη την χώρα καθώς το αντρικό σπέρμα θεωρείται ότι φέρνει καλή τύχη και χρησιμοποιείται σε τελετουργίες μαγείας. Οι τοπικές εφημερίδες αναφέρουν ότι σε όλες τις επιθέσεις ακολουθείται η ίδια τακτική. Συνήθως τα θύματα απειλούνται με όπλα ή μαχαίρια, βιάζονται σεξουαλικά και αφού τους πάρουν το σπέρμα τους πετούν σε ερημικές τοποθεσίες.

Τον Νοέμβριο του 2011 η αστυνομία στη Χαράρε συνέλαβε τρεις αδελφές και τον φίλο της μιας από αυτές, όταν ανακάλυψε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους 31 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Οι κατηγορούμενοι είχαν εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και τυχαία έγινε έρευνα στο αυτοκίνητό τους. Στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε ότι οι τρεις αδελφές βίαζαν άντρες που τους έκαναν οτοστόπ με σκοπό να πάρουν το σπέρμα τους και να το χρησιμοποιήσουν σε τελετές μαγείας.