Σοκαριστική δήλωση: «Θάνο Πλεύρη, σου εύχομαι τα χειρότερα» ….Δείτε τα post
plevris

Πόσο μίσος, πόση ανεγκεφαλιά αυτοί οι τύποι που εκστομίζουν ψόφους και κατάρες για έναν πρώην βουλευτή που παλεύει για τη ζωή του. Οι περισσότεροι δε απ’ αυτούς δηλώνουν ανθρωπιστές και αριστεροί…

Ο Θάνος Πλεύρης είναι από τους πιο αμιφιλεγόμενους πολιτικούς όπως καταμαρτυρούν οι δημόσιες τοποθετήσεις του σε εκπομπές και σόσιαλ μίντια. Τοποθετήσεις οι οποίες είναι βέβαια απεχθείς. Oταν κάποιος δηλώνει ας πούμε: «δεν φυλάσσονται τα σύνορα εάν δεν υπάρχουν νεκροί» (τέτοια έλεγε σε μια εκδήλωση εθνικιστικού περιοδικού το 2011) αρκεί για να τον αντιπαθήσεις σφόδρα.

Φυσικά, τέτοιου είδους δηλώσεις σε προκαλούν μέχρι και να βρίσεις τον Θάνο Πλεύρη. Το ίδιο όμως πρέπει να κάνει κανείς και σε όσους ρίχνουν ψόφους και κατάρες τώρα που αυτός ο άνθρωπος νοσηλεύεται με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού σε μια μονάδα εντατικής θεραπείας.

plev

Δεν είπαμε να κλάψεις και να νοιαστείς κιόλας για την κατάστασή του, αλλά όχι και να εύχεσαι να τον στείλεις στον τάφο. Είναι ένας άνθρωπος 39 χρονών που βρέθηκε στα καλά καθούμενα στο κρεβάτι της Εντατικής, επειδή κόλλησε μια λοίμωξη. Oποιος κι αν είναι, βιώνει κάτι άσχημο, κάτι που δεν επιδέχεται αστεία, ούτε φυσικά βρισιές.

Στο μεταξύ, οι περισσότεροι απ’ αυτούς που ρίχνουν τους ψόφους (ανώνυμα φυσικά γιατί είναι και κότες) δηλώνουν ανθρωπιστές και αριστεροί. Το επιχείρημά τους δηλαδή είναι: εγώ είμαι καλός άνθρωπος γι’ αυτό ρίχνω κατάρες στον κακό άνθρωπο που αρρώστησε να πάει απ’ το κακό στο χειρότερο. Δεν υπάρχει πιο γελοίο, πιο ασόβαρο επιχείρημα απ’ αυτό.

Υπήρξαν ευτυχώς και πολλοί χρήστες του τουίτερ που καταδίκασαν το πέσιμο στο Θάνο Πλεύρη κι έβαλαν στη θέση τους, τους ανεγκέφαλους ψοφο-λάγνους του διαδικτύου, όπως οι παρακάτω:

plev1

Το πρωί της Τετάρτης ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος έγραψε στο twitter: «Η αθλιότητα κάποιων που κτυπούν χυδαία τον Θάνο Πλεύρη ενώ δίνει μάχη ζωής, είναι η κόκκινη έκφραση της βαρβαρότητας των άκρων. Του εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά. Θα έχουμε χρόνο να συνεχίσουμε να συζητάμε τις ιδεολογικές διαφορές μας. Περαστικά Θάνο».

fimes.gr