Σοκαριστικό: Μαθητής Ικέτευε τη δασκάλα του να μην του κάνει άλλο στοματικό σεξ (photo)
fc4dd3f65a7712292c21535cd7159997

Σάλο και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην τοπική, και όχι μόνο κοινωνία, η σeξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων μαθητών από δασκάλα στις ΗΠΑ.

Η 42χρονη Sheri Maufort, φαίνεται ότι είχε αναλάβει και τη σeξουαλική διαπαιδαγώγηση των μαθητών της, στους οποίους μάθαινε όχι ξένες γλώσσες, αλλά τη… δική της!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η ξεδιάντροπη δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά έστειλε στο μαθητής της μήνυμα να την περιμένει έξω από το σπίτι του, ενώ ακολούθως τον οδήγησε σε απόμερο χωράφι προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σeξουαλικές ορέξεις της.

Νωρίτερα, όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς, είχε κάνει στάση έξω από ένα εστιατόριο προκειμένου να «ποτίσει» με αλκοόλ το νεαρό αγόρι και να κάμψει τις όποιες αντιστάσεις του.

Αφού τον φίλησε στο στόμα, η μητέρα δύο παιδιών κατέβηκε πιο… χαμηλά, προσφέροντας στ0ματικό σeξ στον ανήλικο μαθητή. Εκείνος, υπό την επήρεια του αλκοόλ, προσπαθούσε απεγνωσμένα να την κάνει να σταματήσει, καθώς το χωράφι δεν ήταν τελικά και τόσο… απομονωμένο όπως υπολόγιζε η Αμερικανίδα, με οικογένειες να περνούν από δίπλα τους σε απόσταση αναπνοής. Παρόλα αυτά η δική της δεν… ξεκολλούσε από τα χαμηλά, αδιαφορώντας πλήρως!

kathigitria

Το γεγονός μάλιστα ότι αφού ικανοποίησε το μαθητή της, πήρε τηλέφωνο τον άντρα της προκειμένου να τον επιστρέψει σπίτι, επιτείνει την αίσθηση της οργής για τη Sheri, η οποία κατηγορείται επίσης ότι τρεις εβδομάδες νωρίτερα ξελόγιασε έναν ακόμη μαθητή του Unionville High School της Πενσυλβάνια. Τον είχε γνωρίσει σε ένα πάρτι μετά από έναν αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου του Λυκείου όπου εργαζόταν, ενώ τον οδήγησε σε απομακρυσμένο πάρκινγκ όπου του έκανε επίσης στ0ματικό, πριν επιστρέψουν στο πάρτι.

Η ανήθικη δασκάλα, η οποία απείλησε τους δύο μαθητές να μην ανοίξουν το στόμα τους (όχι όπως αυτή) και πουν σε κανέναν για τη σ3ξουαλική εμπειρία που τους πρόσφερε, τελικά συνελήφθη αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για «σ3ξουαλική κακοποίηση, παράνομη επαφή, διαφθορά και έκθεση της ψυχικής υγείας ανηλίκου σε ανήλικο».

Παραμένει άγνωστο πάντως ποιος την «έδωσε» στις Αρχές, με πιθανότερο πάντως υποψήφιο κάποιον από όσους πέρασαν από δίπλα της ενώ ήταν σκυμμένη…

Πηγή: Tonwtiko