Σοκαριστικό! Μητέρα συμπεριφερόταν σαν σκυλί στο παιδί της! Του έβαλε και λουρί! (Video)
Σοκαριστικό! Μητέρα συμπεριφερόταν σαν σκυλί στο παιδί της! Του έβαλε και λουρί! (Video)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H μητέρα αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρους, αναγκάστηκε λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα, να διαγράψει το λογαριασμό της στο Facebook όπου δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες.

Αποτροπιασμό, θύελλα αντιδράσεων, αλλά και παγκόσμια κοινωνική κατακραυγή προκάλεσαν φρικιαστικές φωτογραφίες με το μωρό της που ανέβασε μία Φιλιππινέζα σε δημοφιλές μέσο 2κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτές, η άσπλαχνη μητέρα εμφανίζεται να συμπεριφέρεται στο άτυχο αγοράκι σαν να είναι σκύλος,καθώς όχι μόνο του φορά λουρί με κολάρο, αλλά το βάζει να τρώει στα τέσσερα από πιατάκι κατοικίδιου, «πυροδοτώντας» την οργή!

Με τη δημοσιοποίηση πάντως των αποτρόπαιων φωτογραφιών, σήμανε συναγερμός στις Αρχές, οι οποίες συνέλαβαν τη μητέρα και πήραν υπό την προστασία τους το μωράκι, στέλνοντάς το σε ειδική μονάδα του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας και Ανάπτυξης της χώρας (DSWD).

Σύμφωνα πάντως με την επικεφαλής του γραφείου της υπηρεσίας DSWD στο Bataan, οι φωτογραφίες δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ιδιαίτερα κακόγουστο αστείο στο οποίο ενήλικες ανάγκασαν να πάρει μέρος και το ξαδερφάκι του μικρού. Όπως και να έχει κανείς δεν το εκτίμησε…

«Κανείς δεν έχει όμως το δικαίωμα να θεωρήσει ένα παιδί ως παιχνίδι. Όποιος το κάνει αυτό μπορεί να τιμωρηθεί σύμφωνα με το νόμο», ανέφερε η Marilyn Tigas.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η μητέρα, η οποία αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρους, αναγκάστηκε λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα, να διαγράψει το λογαριασμό της στο Facebook, ωστόσο οι εικόνες πρόλαβαν και έκαναν το γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες να εκφράζουν την αποστροφή τους γι΄αυτές.

 

 

 

 

http://www.laimitomos.com/