• 14 Ιουλίου, 2024

Σώθηκε από θαύμα, χάρισε τα χρήματά του και τώρα ζει στα βουνά! (pics)

Vinkmag ad

Η απίστευτη ιστορία ενός πάμπλουτου Κινέζου

kinezos_xrimata_0

Είχε τα πάντα. Τα χρήματα δεν αποτέλεσαν ποτέ γι’ αυτόν ένα καθημερινό πρόβλημα. Τα είχε και δεν νοιαζόταν για το τι θα του φέρει η επόμενη ημέρα. Ώσπου η επόμενη ημέρα τού… έφερε το συναπάντημα με τον θάνατο.

Ο 38χρονος εκατομμυριούχος Liu Jingchong από την Κίνα παραλίγο να σκοτωθεί με το αυτοκίνητό του. Είδε τον Χάρο με τα μάτια του και αυτή η τρομακτική εμπειρία λειτούργησε καταλυτικά μέσα του. Ουσιαστικά, του άλλαξε τη ζωή.

Από εκείνη τη σωτήρια στιγμή τα πάντα άλλαξαν μέσα του: το θαύμα της σωτηρίας του δημιούργησε μέσα του μια άλλη εντύπωση για τη ζωή. Παράτησε τα πάντα: επιχειρήσεις, χρήματα, την άνετη ζωή που ζούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Χάρισε τα πάντα και αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια. Η New York Post πήγε και τον βρήκε σε ένα απομακρυσμένο βουνό, να μένει σε μια ταπεινή καλύβα – μόνος, με συντροφιά τη φύση και με μόνο τα στοιχειώδη για να επιζήσει. Παρά ταύτα, δηλώνει ευτυχισμένος.

Ο ίδιος αφηγείται τη δραματική αυτή αλλαγή στη ζωή του, λέγοντας ότι η διάσωσή του από το ατύχημα τον έκανε να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές του. «Ζούσα μια ευχάριστη και άνετη ζωή, ως ιδιοκτήτης βιομηχανίας υφασμάτων, και νόμιζα ότι δεν μου έλειπε τίποτα. Όταν βγήκα ζωντανός από το τροχαίο ατύχημα, κάθισα και σκέφτηκα ότι η ζωή περνάει σε μια στιγμή. Πόσο νόημα έχει άραγε να μετράω τα εκατομμύριά μου, όταν οι πραγματικές απολαύσεις της ζωής δεν χρειάζονται ούτε δεκάρα για να πραγματοποιηθούν;». Παρά το ότι ο Κινέζος ζει απομονωμένος στο βουνό, δέχεται ευχάριστα επισκέπτες που θέλουν να ακούσουν την ιστορία του και μοιράζονται μαζί του εμπειρίες και βιώματα.

Loading

  Read Previous

  “Μόνη Καρδιά” – Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της Πέγκυς Ζήνα με την… “αποκαλυπτική” σκηνή!

  Read Next

  O Nikos Souliotis μιξάρει μόνο επιτυχίες μόνο στον Dream !!!!

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular