• 11 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Ηλικιωμένος κάηκε ζωντανός από την φωτιά που έβαλε για να κάψει χόρτα

Φρίκη στην Κρήτη: Πέταξαν τραυματισμένο σκύλο ζωντανό σε κάδο σκουπιδιών

Όταν η ζωή μας μπήκε σε καραντίνα – Σαν σήμερα, πριν από 5 χρόνια … τα δύσκολα ήταν μπροστά!

Θάνατος 19χρονου στην Κρήτη: «Από τσακωμό το αιμάτωμα, όχι από προπόνηση», ξεκαθαρίζει ο προπονητής του

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας

Πυροσβεστική: Αποφεύγετε την καύση ξύλων μέχρι την Κυριακή στην Κρήτη

Ο Γιώργος Ντισπυράκης νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Φράγματος Φανερωμένης

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 11 Μαρτίου

Μεσαρά: Άτομο με μηχανάκι εκμεταλλεύεται την έκκληση για βοήθεια σε συντοπίτη μας – Πως μπορούμε να στηρίξουμε τον Ηρακλή Ορφανουδάκη

Επί σκηνής οι μαθητέςτου Γυμνασίου Τυμπακίου με την θεατρική παράσταση «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα»

Vinkmag ad

Sousamelos Bakery: Το success story του επιχειρηματία Γιώργου Πιέτρη! Βίντεο

Vinkmag ad


O Γιώργος Πιέτρης είναι από τους επιχειρηματίες που έχουν να μας διηγηθούν το δικό τους επιχειρηματικό success story και σήμερα αποκαλύπτει στην κάμερα του okmag τα πάντα για το πετυχημένο επαγγελματικό του βήμα που ακούει στο όνομα Sousamelos Bakery – Sweets – Coffee και βρίσκεται στη Λ.Επιδαύρου και Ελπίδος 2, στα Ίσθμια της Κορίνθου.

O Γιώργος Πιέτρης, έχει καταφέρει μέσα σε λίγο καιρό να δημιουργήσει με το Sousamelos Bakery, ένα γευστικό παράδεισο μισή ώρα μακριά από την Αθήνα που έχει γίνει πλέον στέκι διασήμων και όχι μόνο. Ανάμεσα στους πελάτες τους και η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας που επέλεξε να αγοράσει σιροπιαστά και γλυκά από τον Sousamelos!

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Γιώργου Πιέτρη, στο okmag.gr

Ποιοι διάσημοι έχουν επισκεφθεί τον Sousamelos για να ψωνίσουν;

Πολλοί ηθοποιοί. Θυμάμαι τον Αλέξη Γεωργούλη. Ήταν ευχάριστο παιδί. Χαμογελαστό.

Ποιος άλλος έχε έρθει;

Έχει  έρθει του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου η αδερφή, η Σοφία. Η Βασίλισσα της Ισπανίας. Με τη συνοδεία της την είδαμε.

Τι αγόρασαν; Έχω περιέργεια να δω τι μπορεί να πήρε από το Σουσαμέλο μια βασίλισσα!

Σιροπιαστά και γλυκά.

Θέλω λίγο να μου πεις πώς ξεκίνησε η δική σου ενασχόληση με το χώρο της αρτοποιίας.

Ξεκίνησα το 1996. Πήγαινα στο σχολείο και στη δουλειά, αγάπησα την αρτοποιία και στη συνέχεια είδα ότι εκεί κόλλαγα. Υπήρχε ένα κατάστημα της οικογένειας από το 1970 στο Λουτράκι και μετά το 2008 το πήραμε εμείς, τα ανίψια.

Γιατί ονόμασες το κατάστημά σου Sousamelos;

Έπρεπε να πατήσουμε πάνω στον χώρο μας της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Το παντρέψαμε και βγάλαμε το Σουσαμέλο.

Σουσάμι και μέλι λοιπόν.

Ναι, σουσάμι και μέλι.

Βλέπω ότι εκτός από το ψωμί έχεις επεκταθεί και έχεις κάνει  έναν πολύ σύγχρονο, ωραίο χώρο.

Nαι είναι ένας μοντέρνος χώρος και προτιμήσαμε το λευκό. Ήθελα να βάλω χρώματα να φωτίζουν.Δεν ήθελα τη μαυρίλα  και δεν θέλαμε αντιγράψουμε τα άλλα αρτοποιεία που είναι όλα στο μαύρο χρώμα.Θέλαμε κάτι ξεχωριστό.

Όλα αυτά τα γλυκά, τα ψωμιά και τα φαγητά τα φτιάχνετε εσείς στο εργαστήριό σας;

Όλα όλα ναι. Από το πρώτο κουλούρι μέχρι το φαγητό. Είναι όλα δική μας παραγωγή. Και τα γλυκά, και τα φαγητά, τα πάντα. Μπορούμε να καλύψουμε όλη τη γκάμα.

Τι ώρα ξεκινάει η παραγωγή σου να δουλεύει, για να μπορεί ο κόσμος να έρθει στις 7 το πρωί και να αγοράσει ότι χρειάζεται;

Στις 3:30 τα ξημερώματα  ξεκινάνε. Για να έχουμε και τα φαγητά μας, τα πάντα, όλα έτοιμα.

Όταν κάποιος κάνει διατροφή, ποιο ψωμί μας προτείνεις με χαμηλές θερμίδες;

Το παραδοσιακό, το μαύρο ψωμί που βγάζουμε. Δεν έχει αλάτι, δεν έχει ζάχαρη, δεν έχει τίποτα, και αυτό είναι μόνο για αυτούς που κάνουν δίαιτα και τέτοια. Δεν έχει ούτε ζάχαρη, ούτε αλάτι, τίποτα.

Ποια είναι η σπεσιαλιτέ του Sousamelos Bakery;

Το παραδοσιακό ψωμί που βγάζουμε. Είναι αυτό που έβγαζαν οι γιαγιάδες μας. 3 κιλά και 700 γραμμάρια είναι το καρβέλι μας. Βγαίνει από  το 1970. Το ξέρει όλη η Αθήνα, το ψωμί μας. Το χωριάτικο, το παραδοσιακό που έβγαζαν οι γιαγιάδες μας.

Θα ήθελα, Γιώργο Πιέτρη, να μου πεις το μυστικό της επιτυχίας σου.

Ένα βασικό συστατικό είναι οι πρώτες ύλες. Οι πρώτες ύλες μας πρέπει να είναι άλφα για μα μπορέσουμε να κρατήσουμε την ποιότητα. Και πάντα ελληνικές πρώτες ύλες.

Θέλω να μου πεις, ως επιχειρηματίας, ποια είναι η γραμμή που έχεις δώσει στον προσωπικό σου;

Ο σεβασμός στον πελάτη. Ο πελάτης αφήνει τα λεφτά του και πρέπει να τον σεβαστείς. Είμαι κάθετος εκεί. Τα προβλήματα τα αφήνουν στο σπίτι και στην επιχείρηση, είναι πάντα με  το χαμόγελο.

Πώς καταφέρνεις  ως επιχειρηματίας, να έχεις καλή ποιότητα στα προϊόντα σου και με τιμές που είναι προσιτές στον κόσμο;

Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις τιμές σε νορμάλ επίπεδα, γνωρίζοντας την οικονομική κρίση που βιώνει ο καθένας μας και τα καταφέρνουμε.

Είδα στο προφίλ σας στο Instagram, ότι κάνετε πάρα πολύ καλή δουλειά.

Ναι, είμαστε στα social. Πιστεύω ότι μια επιχείρηση πρέπει να είναι στα social. Είναι η διαφήμιση της επιχείρησης.

Εσύ, ποιο είναι αυτό το πρώτο που μόλις μπεις στο μαγαζί σου το πρωί για να δουλέψεις, το πρώτο που θα πάρεις να φας έτσι για πρωινό;

Ένα κουλουράκι Σουσαμέλος!

Sousamelos Bakery – Sweets – Coffee και βρίσκεται στη Λ.Επιδαύρου και Ελπίδος 2, στα Ίσθμια της Κορίνθου.

Διαβάστε επίσης: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη στο okmag: Το Νάχτλαντ και ο λόγος που ερωτεύεται ξανά και ξανά τον άντρα της! Βίντεο





Source link

    Read Previous

    Θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία – Νεκρός πολύτεκνος χειρουργός –

    Read Next

    Βίντεο από τη δράση 44χρονου: Διέπραξε 13 ληστείες σε Κηφισιά, Πεύκη και Μαρούσι

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular