Σοβαρό τροχαίο για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό από το σήριαλ, «8 Λέξεις»
Σοβαρό τροχαίο για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό: Ο τρόπος που περιγράφει όσα έγιναν, δείχνει πόσο πολύ τρόμαξε αλλά και πόσο τυχερή νιώθει που σώθηκε.
Είχε Άγιο η ηθοποιός…

Έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στον σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΪ, που υποδύεται τη Κατερίνα Μαρόγλου, σύζυγο του Μιλτιάδη, (Κούλη Νικολάου).

Η ηθοποιός Ευτυχία Μελή, περιέγραψε για το πώς γλίτωσε από ένα σοβαρό τροχαίο.

Ο τρόπος που μας περιγράφει όσα έγιναν, δείχνει πόσο πολύ τρόμαξε αλλά και πόσο τυχερή νιώθει που έδρασε γρήγορα και σώθηκε.

Ευτυχία Μελή ηθοποιός
Ευτυχία Μελή
Σοβαρό τροχαίο για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό
Σοβαρό τροχαίο για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό
τροχαίο ατύχημα Ελληνίδα ηθοποιός

Ειδικότερα έγραψε:

“Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει , δεν θα χαϊδεύει το πεθαμένο σώμα μου στην κάσα. Γιατί σε ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να  σωθώ από τον Ραλίστα με το άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν με φόρα καταπάνω μου. Με την θέση του ξάπλα πίσω, τα γάντια του ραλίστα στα χέρια, το τιμόνι ειδικό για τρέξιμο ο κύριος (πάνω από 40) βγήκε στην Παραλιακή να παίξει. Όλοι φώναζαν ότι έτρεχε με 200. Ζει. Τον χάιδεψα με αγάπη και του είπα ότι χαίρομαι που ζει….. αλλά χαίρομαι πιο πολύ για την μαμάκα μου που ζω εγώ. Από χτες κοιτάω την φύση και τον ουρανό σαν δώρο Θεού. Αγκαλιάζω τα ζώα μου και τα φιλάω συνέχεια. Ευχαριστώ τον κολλητό μου τον Δημήτρη που κατέβηκε από τον παράδεισο και με έσωσε – εκείνο το βράδυ τον είχα δει στον ύπνο μου να μου λέει ότι πρέπει να με οδηγήσει εκείνος στην δουλειά για να γλιτώσω από τον Θάνατο.

Πίσω από μένα ήταν ένας δίμετρος άντρας γύρω στα 35-40. Εκείνος μάλλον είχε Άγιο.

ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ !!!!!

Δεν έχετε δικαίωμα στην ζωή των άλλων”.

ανάρτηση τροχαίο ηθοποιός

Πηγή: Newsbomb.gr