Σοβαρό τροχαίο στο Δέλτα του Κόκκινου Πύργου (Εικόνες)
troxaio delta new2Η απροσεξία μίας οδηγού αυτοκινήτου αλλά και η έλλειψη επαρκούς φωτισμού στο Δέλτα του Κόκκινου Πύργου έγινε αφορμή για το σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού από το Τυμπάκι που επέβαινε σε μηχανάκι με κατεύθυνση από Τυμπάκι προς Κόκκινο Πύργο.

Το τροχαίο συνέβη χθες το βράδυ λίγο μετά τις 11 όταν η μηχανή με τον 17χρονο νεαρό έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπή ερχόμενη από Αγία Γαλήνη. Η οδηγός φαίνεται πως δεν αντιλήφτηκε την ύπαρξη του Stop με αποτέλεσμα να το παραβιάσει και να κλείσει το δρόμο στον οδηγό του δικύκλου.

troxaio delta new6 troxaio delta new3 troxaio delta new troxaio delta new1

Ο τραυματίας έπεσε στη μέση του αυτοκινήτου και τραυματίστηκε στα πόδια και στο μάτι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΥ Μοιρών και από εκεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται δυστυχώς στην πράξη, πόσο επικίνδυνη είναι η έλλειψη επαρκούς φωτισμού στο Δέλτα του Κόκκινου Πύργου, ένα σημείο όπου καθημερινά λόγω και της Καλοκαιρινής περιόδου, περνούν πλήθος αυτοκίνητα ντόπιων αλλά και επισκεπτών…. Ας γίνει επιτέλους κάτι πριν θρηνήσουμε θύματα…

troxaio delta new7 troxaio delta new5