Home Κρήτη «Σπαραγμός» Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Γιάννη στην τελευταία του κατοικία!

«Σπαραγμός» Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Γιάννη στην τελευταία του κατοικία!

by 907@dreamfm.gr

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Γιάννη στην τελευταία του κατοικία!

«Σπαραγμός»: Αυτή είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει τις δραματικές στιγμές «αποχαιρετισμού» στο Φουρνοφάραγγο του Δήμου Γόρτυνας, στην κηδεία του 33χρονου Γιάννη Κατσούνα, τρίτεκνου πατέρα που έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαΐου στο δρόμο Άγιοι Δέκα-Μοίρες, έξω από τον Αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας.
Πλήθος κόσμου, έδωσε το παρών στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Φουρνοφάραγγο για το τελευταίο αντίο ενώ την ίδια ώρα η 30χρονη σύζυγος του και τα δύο από τα τρία παιδιά του, που επέβαιναν μαζί του στο μοιραίο όχημα, νοσηλεύονται στο Ηράκλειο. Συγγενείς και φίλοι , με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησαν σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου το Γιάννη Κατσούνα, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν πως ένας νέος άνθρωπος έφυγε τόσο αιφνίδια και τραγικά από τη ζωή σε ένα από τα πιο φοβερά τροχαία που έχουν συμβεί στη Μεσαρά.

Πηγή

Related Articles

Leave a Comment

Dream FM 90.7, ένας σταθμός ονειρεμένης ελληνικής μουσικής αλλά και ενημέρωσης πολυδιάστατης με lifestyle, υγεία, αθλητικά, κόσμος, συνεντεύξεις και πολλά άλλα. Συντονίσου κάθε πρωί Δευτέρα με Παρασκευή στις 9.00 στην πρωινή πτήση. Η Σοφία Πλουτινάκη και ο Στράτος Κυδωνάκης κάθε πρωί 9 με 11 αναλύουν τη τοπική επικαιρότητα! Έγκαιρα και υπεύθυνα! και πολύ χιούμορ! Μόνο στο Dream 90,7. Απογείωση στις 09:00. Προσδεθείτε!!!!!!! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 ο Νίκος Σουλιώτης μιξάρει μόνο επιτυχίες στο καλύτερο ραδιόφωνο της Κρήτης! Non stop mix στον Dream FM 90.7
 

Copyright @2025  All Right Reserved – Designed and Developed for Dream Fm 90.7