Στα αζήτητα ο αγνοούμενος 55χρονος επιχειρηματίας – Εντοπίστηκε νεκρός από ψαρά
silver1

Από ψαρά στη θαλάσσια περιοχή Μαρμαρίου στην Εύβοια εντοπίστηκε νεκρός ο Λεωνίδας Μπάτσιος, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί στις 4 Ιανουαρίου.

Η σορός του αδικοχαμένου άνδρα από το Ίλιον είχε βρεθεί από τις 11 Φεβρουαρίου και παρέμενε στα αζήτητα μέχρι και χθες το πρωί (10 Φεβρουαρίου) μετά από κλήση που δέχτηκε η υπηρεσία του Silver Alert.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο Γεράσιμος Κουρούκλης εμπνευστής και δημιουργός των “Silver Alert” και “Γραμμής Ζωής”. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο Γεράσιμος Κουρούκλης κατά τον εντοπισμό της σορού δεν έγινε συσχετισμός με τον αναζητούμενο με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μέθοδος του DNA προκειμένου να λυθεί το μυστήριο.

Οι έρευνες για τα πραγματικά αίτια του θανάτου του Λεωνίδα Μπάτσιου συνεχίζονται αφού σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία τα οποία έχει αναδείξει η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Φως το Τούνελ” ο άνδρας φαίνεται να εξαφανίστηκε κάτω από περίεργες συνθήκες.

Η ανακοίνωση του Γεράσιμου Κουρούκλη

“Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Λεωνίδα Μπάτσιου που είχε χαθεί την 04/01/2020. Ο 55χρονος, είχε εξαφανισθεί την 04/01/2020, από το σπίτι του στο Ίλιον, Αττικής. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του. Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός…

Η υπηρεσία Silver Alert, το πρωί της 10/03/2020, έλαβε κλήση για την ανεύρεση και την απώλεια ζωής του. Η σορός του Λεωνίδα Μπάτσιου είχε βρεθεί στις 11/02/2020 από ψαρά στη θαλάσσια περιοχή του Μαρμαρίου Καρύστου. Ωστόσο, δεν έγινε τότε συσχετισμός με τον αναζητούμενο.

Πηγή