ΣΤΗ ΜΕΣΑΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ…Τσεκάρουν ποδοσφαιριστές στο γήπεδο των Μοιρών από ομάδες της Μεσαράς.
epsi

Η Επιτροπή Μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ αποτελούμενη από τους κ.κ. Βαγγέλη Παπαγγελή, Γιώργο Κουτεντάκη και Θεόφιλο Ασλάνη συναντήθηκε  με τους Ενωσιακούς προπονητές Μικτών ομάδων κ.κ. Δημήτρη Τριβιζαδάκη και Γιάννη Μπασκάκη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο προγραμματισμός ενόψει της νέας περιόδου και ήδη η Επιτροπή και οι Ενωσιακοί προπονητές πιάνουν δουλειά, αφού την επόμενη Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου γίνεται το πρώτο κάλεσμα ποδοσφαιριστών, με τους προπονητές να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές από ομάδες της ενδοχώρας, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, γίνεται κάλεσμα στο γήπεδο των Μοιρών για τους ποδοσφαιριστές από ομάδες της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς.

Ο προπονητής της Μικτής Νέων, Δημήτρης Τριβιζαδάκης θα κάνει προπόνηση από 16:00 έως 17:00 με παιδιά γεννηθέντα 2000-2001 ενώ ο προπονητής της Μικτής Παίδων, Γιάννης Μπασκάκης, θα κάνει προπόνηση από 17:00 έως 18:00 με παιδιά γεννηθέντα 2002-2003. Άμεσα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των υπόλοιπων προπονήσεων των Μικτών Ομάδων Νέων και Παίδων της ΕΠΣΗ.

Εντωμεταξύ, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, η κλήρωση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων (Μικτών), θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας.