Στην Γαλιά ετοιμάζονται να ρίξουν τα τείχη για να υποδεχτούν τους δυο Παγκόσμιους Πρωταθλητές
stef.gal.world.1_856_487_76

Γεμάτη συγκινήσεις αναμένεται να είναι η σημερινή  ημέρα για την ιδιαίτερη πατρίδα του Μανώλη Στεφανουδάκη, τη Γαλιά, η οποία υποδέχεται όχι ένα αλλά δύο Παγκόσμια Χρυσά Μετάλλια από το Παγκόσμιο του Κατάρ!!!!

Το ένα ήδη το γνωρίζουμε, ότι  ετοιμάζεται θερμή  υποδοχή για το Μανώλη Στεφανουδάκη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη, αφού μαζί με το Μανώλη Στεφανουδάκη με την ίδια πτήση φτάνει  στο αεροδρόμιο στο Ηράκλειο και στη συνέχεια στη Μεσαρά και στη Γαλιά και ο Φιλιότσος του Μανώλη, Σε Τζον (Γιάννης) Φερνάντες, ο οποίος στέφθηκε επίσης Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κατάρ στο αγώνισμα της Σφαίρας!

Ο Φερνάντες, εκτός της πρώτης θέσης πανηγύρισε και ένα νέο ρεκόρ Ευρώπης, καταρρίπτοντας το δικό του από το 2008 στο Πεκίνο.

Τον Φερνάντες έχει βαφτίσει ο Μανώλης Στεφανουδάκης και βέβαια τον έχει φιλοξενήσει στη Γαλιά στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ ο αθλητής είχε κάνει και προπονήσεις στα πλαίσια της προετοιμασίας του στο Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης»!

Τον Φιλιότσο Φερνάντες και το Νονό Μανώλη Στεφανουδάκη υποδέχεται η Κρήτη και η Μεσαρά την Κυριακή το βράδυ στις 8 στο αεροδρόμιο Ηρακλείου!

Στην επιστροφή, όλοι μαζί και με τους δυο παγκόσμιους πρωταθλητές να προπορεύονται, θα μεταβούν στη Γαλιά να πιουν ένα κρασί στο σπίτι του Μανώλη.