Στην Κρήτη τρεις πολιτικοί αρχηγοί το Σαββατοκύριακο
arxhgoi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην Κρήτη θα βρίσκονται το Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης καθώς και ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και μάλιστα μόλις λίγες ημέρες πριν την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.
Οι περιοδείες των κ. Τσίπρα ,Θεοδωράκη και Κουτσούμπα φαίνεται ότι λαμβάνουν προεκλογικό χαρακτήρα λόγω και των εξελίξεων των τελευταίων ημερών. Η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο έχει χαρακτηριστικά προεκλογικής συγκέντρωσης . Να τονιστεί ότι η ομιλία του αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 11:00 με 11:30 το πρωί .
Λίγες ώρες αργότερα στην Κρήτη θα φθάσει και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στο νησί. Ο κ. Θεοδωράκης αναμένεται νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στην Κρήτη όπου στις 8.30 το βράδυ σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί θα παρακολουθήσει την παράσταση «Αναφορά στον Γκρέκο» στο Πέραμα Μυλοποτάμου.
Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης ενώ νωρίτερα θα έχει συναντήσεις τόσο με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη όσο και με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει και συναντήσεις με φίλους του Ποταμιού.
Λίγες ώρες αργότερα ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί στο Ρέθυμνο όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη και στη συνέχεια στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση σε φίλους και εθελοντές του Ποταμιού στο Ωδείο Ρεθύμνου στην Παλιά πόλη.
Σε ότι αφορά τώρα τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα αναμένεται το Σάββατο, να επισκεφτεί την πόλη των Χανίων.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί στις 20:30 ο κ.Κουτσούμπας θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση –συνεστίαση που οργανώνουν που διοργανώνουν οι Τομεακές Επιτροπές Πόλης και Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ στο κέντρο Πορτοκάλι.

 

 

 

Ε.Σ
www.ekriti.gr/