Στις Αρχάνες αναζητούν και επικηρύσσουν τον δολοφόνο των σκυλιών! (φωτογραφίες)
foles-archanes-8-620x330

Στις Αρχάνες όλοι αναζητούν – αν και κάποιοι δηλώνουν ότι ανάμεσα στην τοπική κοινωνία το όνομά του είναι γνωστό- εκείνον που χθες το πρωί δολοφόνησε με φόλες σκυλιά που ήταν στην πλατεία, άλλα δεσποζόμενα και άλλα αδέσποτα.

Κάποια από αυτά γλίτωσαν με την έγκαιρη επέμβαση κτηνιάτρων και κατοίκων, αλλά κάποια άλλα δεν πρόλαβαν.

Στις Αρχάνες τα ήξεραν με το όνομά τους. Ήταν αγαπητά στην περιοχή. Και η μαζική θανάτωση έχει εξοργίσει τους Αρχανιώτες.

(οι φωτογραφίες είναι από αναρτήσεις στο facebook)

φόλες - Αρχάνες 6

Ήδη Αρχανιώτες, που ζουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέρουν χρηματικά ποσά για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, με αναρτήσεις στη σελίδα “Αρχάνες” είτε στα προσωπικά τους προφίλ.

“Δεν είμαι “Ο φιλόζωος” αλλά το γεγονός αυτό μας αφορά όλους...
Τέτοια περιστατικά δείχνουν την παιδεία ορισμένων ανθρώπων, το επίπεδο και καμιά φορά τον πολιτισμό του, την καταγωγή του όπως εσείς θέλετε πείτε το”, γράφει χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχές σε ανάρτησή του.

φόλες - Αρχάνες 3φόλες - Αρχάνες 4

Διαβάστε 2 από τις αναρτήσεις:

“Επειδή ξέρω ότι όλοι έχετε απορία για ποια ζωάκια πρόκειται, σας τα εκθέτω λοιπόν. Μόνο και μόνο για να δείτε ποια “άγρια ζώα ” είναι . Τα παραπάνω σκυλάκια δεν ήταν εντελώς αδέσποτα , όπως λένε , έιχαν κηδεμόνες και φίλους όλους εμάς , όλα τα παιδιά του Γυμνασίου – Λυκείου Αρχανών που τα συνόδευαν κάθε πρωί στο σχολείο ,ομορφαίνοντας την κάθε μερα με το θέαμα αυτό !!! Ήταν στειρωμένα , αποπαρασιτομένα και το μεγάλο τους ελάττωμα αγαπούσαν τον άνθρωπο !!!! Είμαι πολύ απογοητευμένη, στενοχωρημένη και άλλα , και για τα ζωάκια , αλλά για αυτήν την οντότητα που ανήκει στην κατηγορία του ανθρώπου και είναι αναγκασμένο να ζει στο δικό του κόσμο της τρέλας . Τέλος ήθελα να πω ότι γνωρίζω ποιος το έκανε , το άκουσα το άτομο αυτό να λέει για φόλες στο τηλέφωνο πριν μερικές μέρες , σχεδόν μπροστά μου. Βέβαια εντολές υπάκουγε αλλά ειναι το ίδιο. Επίσης και κλείνω , τα δύο οπώς βλεπετε είναι νεκρά , το άσπρο ( ο Μπέλος) παρόλο τις ενέσεις που του έκανα εγώ και όλα τα απαραίτητα , και η άλλη θυλικιά πρόσφατα στειρωμένη όπως βλέπετε , έπεσαν νεκρά ακαρίαια. Τα άλλα δύο ευτυχώς τα προλάβαμε πηγαίνοντας τα στη κλινική με τη κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή , το πέμπτο που δεν είναι στη φώτο , είναι καλά και αυτό. Σαν χάρη σας το ζητάω αν κάποιος είδε κάτι ύποπτο το πρωί μεταξύ 7:30-και 8:00 π.μ. στη πλατεία , ας επικοινωνήσει μαζί μου έστω και ανώνυμα , θα δοθεί χρηματικό ποσό για οποιαδήποτε πληροφορία βγει σωστή και αποδείξουμε τον ένοχο. Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση και ο Θεός ας μας κρίνει”.

Το ένα το πρόλαβαν. Τα άλλα δυο όχι

“Άπλα λυπάμαι και ντρέπομαι για κάποιους Αρχανιώτες που με αυτήν τους την κίνηση απέδειξαν και πάλι πόσο χαμηλό επίπεδο έχουν.
5 σκυλιά “εφαγαν φόλα” στην Κεντρική Πλατεία Αρχανών εκ των οποίων τα 2 είχαν ιδιοκτήτη και τα άλλα 3 αδέσποτα.
Κάναμε προσπάθεια να σωθούν όλα αλλά δυστυχώς τα 2 απο τα 3 αδέσποτα πέθαναν και όλα αυτα σε λίγα λεπτά.5 αθώες ζωές πήγαν να αφαιρεθούν ετσι.Επειδή κάποιος/α ίσως ειχαν πρόβληματα με αυτα τα ζωντανά..επείδη ίσως γαβγιζαν-εχεζαν δεν ξέρω τι άλλο να πω που να το αξίζουν όλο αυτο…
Κανεις μας δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί την ζωή κάποιου…Όλα ειναι ζωντανά και ολα έχουν ψυχή..όπως εμάς,Θυμάστε?Το γνωρίζατε αυτό?
Δεν είμαι “Ο φιλόζωος” αλλά το γεγονός αυτό μας αφορά όλους…
Τέτοια περιστατικά δείχνουν την παιδεία ορισμένων ανθρώπων, το επίπεδο και καμια φορά τον πολιτισμο του, την καταγωγή του όπως εσείς θέλετε πείτε το.Ένα παραπάνω στεναχωριέμαι για αυτο το χωριό που κάποτε είμασταν υπόδειγμα και παράδειγμα προς αναφορά για τα κάλα αυτού του τόπου.Τώρα τι είμαστε?και δεν εννοώ τώρα τώρα….εννοώ τα τελεύταια χρόνια…τα όποια χρόνια έχουμε κάνει βουτιά σαν τόπος και έχουμε πάει στον πάτο…αυτά λοιπόν…Ντροπή αισχος και λύπηση…”

φόλες - Αρχάνες 5φόλες - Αρχάνες 1

φόλες - Αρχάνες 2

 

 

 

 

www.candianews.gr