Στις φλόγες τυλίχθηκε νταλίκα που μετέφερε τομάτες στη μέση του δρόμου (βίντεο-φωτο)
fotia se ntalika

Στις φλόγες παραδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου, νταλίκα που μετέφερε ντομάτες, στις Βουκολιές έξω από Άγιο Νεκτάριο Κουλουκουθιανών στα Χανιά. 

Ευτυχώς ο οδηγός πρόλαβε να αποσυνδέσει τον τράκτορα, και έτσι κάηκε όλο το ψυγείο με το φορτίο. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική υπηρεσία με 3 οχήματα και  7 άνδρες όπου προχώρησε στην κατάσβεση της φωτιάς στις 23:00 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλες είναι οι ζημιές που σημειώθηκαν από τη φωτιά.
Το περιστατικό κατέγραψε ο αντιδήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης:

νταλίκα φωτιά

 

νταλίκα φωτιά

“Φωτιά σε νταλίκα τώρα στης Βουκολιές έξω από Άγιο Νεκτάριο Κουλουκουθιανων ακούστηκαν εκρήξεις ήταν από τα λάστιχα που καίγονταν πρόλαβε ο οδηγός και αποσύνδεσε τον τρακτορα κάηκε μόνο το συρόμενο ψυγείο με το φορτίο που ήταν ντομάτες από την Κουντουρα Στη κατάσβεση συμμετειχα εγώ με αυτοκίνητο τού δήμου και τρία πυροσβεστικά πού έδρασαν σέ χρόνο ρεκόρ και οι πυροσβέστες παρά τον κίνδυνο έκρηξης από τά λάστιχα έδρασαν άμεσα Η αστυνομία είχε κλείσει το δρόμο για περίπου μισή ώρα με δύο περιπολικά τώρα λειτουργεί το ένα ρεύμα κυκλοφορίας προσοχή λοιπόν !!!!”

Δείτε το βίντεο

ekriti.gr