Στο Ηράκλειο για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας 2004 ο Σάκης Ρουβάς γευματίζοντας με φίλους
rouvas kriti

Μπορεί να είναι ήδη γνωστό ότι ο Σάκης Ρουβάς θα βρίσκεται αύριο στο Ηράκλειο για το ποδοσφαιρικό event στο παγκρήτιο στάδιο.

Αυτό ωστόσο που δεν είναι γνωστό είναι το γεγονός ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής απολαμβάνει ήδη τις ομορφιές της Κρήτης έχοντας εδώ και ώρες φθάσει στο Ηράκλειο.

Μάλιστα το μεσημέρι της Τριτης, γεύτηκε σε εστιατόριο της πόλης, θαλασσινούς μεζέδες με το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας να… ξεδιπλώνεται μπροστά του.

Ο όμορφος Σάκης από το Survivor και το X-Factor, πλέον στην φιλόξενη Κρήτη, ευδιάθετος, χαμογελαστός και με χαλαρή διάθεση απολαμβάνοντας την παρέα φίλων του, γνωστών επιχειρηματιών, στην διάρκεια μιας καλοκαιρινής ραστώνης.

Να υπενθυμίσουμε πάντως ότι ο διάσημος καλλιτέχνης με μια ανάρτησή του στο Instagram κάλεσε τους Κρητικούς στο φιλικό παιχνίδι Εθνικής Ελλάδας Legends 2004 και της Inter For Ever, που θα πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο, αύριο, στις 8:30 το απόγευμα για να δώσουν το δικό τους «Όραμα για την Ελπίδα».

Και αυτό γιατί ο Σάκης Ρουβάς είναι πρεσβευτής του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», στον οποίο και θα διατεθούν τα έσοδα από το φιλικό παιχνίδι.
Όπως γράφει στο λογαριασμό του:

«Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 8:30 το βράδυ, οι Legends της Εθνικής Ελλάδας 2004 και η Interforever παίζουμε με Όραμα για την Ελπίδα, στο Παγκρήτιο Στάδιο!

Γίνε και εσύ Eθελοντής Δότης!

Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή!

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Γενική Είσοδος 5€

Παιδικό Εισητήριο 1€

Όλα τα έσοδα από τα εισητήρια του αγώνα θα διατεθούν για τη στήριξη του Συλλόγου @Oramaelpidas💙»
Δείτε την ανάρτησή του:

Β.Μ