Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό αστυνομικός της Ζωής Κωνσταντοπούλου
konstantopoulou

Με νευρικό κλονισμό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αστυνομικός της φύλαξης της Ζωής Κωνσταντοπούλου από το βράδυ της Τετάρτης (24/02), που κλήθηκε να εμποδίσει την παράδοση γραφείου της.
Σοβαρό «επεισόδιο» σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στα γραφεία της πρώην Προέδρου της Βουλής, επί της οδού Μητροπόλεως.
AdTech Ad
Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι του Κοινοβουλίου μετέβησαν στο σημείο με την εντολή να αδειάσουν ένα από τα γραφεία της πρώην Προέδρου της Βουλής, προκειμένου αυτό να παραχωρηθεί, βάσει του Κανονισμού και των γενικών ανακατατάξεων, στον Γιάννη Πλακιωτάκη της Νέας Δημοκρατίας.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν έφτασαν στην οδό Μητροπόλεως έκπληκτοι είδαν ότι ένας συνεργάτης της κυρίας Κωνσταντοπούλου είχε κάνει κατάληψη στο συγκεκριμένο γραφείο, ενώ μαζί του βρισκόταν και ένας από τους αστυνομικούς της φύλαξης της τέως Προέδρου της Βουλής.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η κατάσταση «πολιορκίας» του γραφείου διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ, οπότε και ο συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου υποχρεώθηκε να δώσει τέλος στην κατάληψη υπό την απειλή της μήνυσης.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φρουρός της κυρίας Κωνσταντοπούλου υπέστη νευρικό κλονισμό από το επεισόδιο και την πίεση των αλλεπάλληλων τηλεφωνημάτων της πρώην Προέδρου της Βουλής, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.