Στο σκαμνί για τα “μαύρα”ο Δήμαρχος Φαιστού
Τα λεφτά κάτω από το τραπέζι” φέρνουν στο προσκήνιο απίστευτες καταγγελίες που έχουν οδηγήσει ακόμη και στην άσκηση ποινικών διώξεων εις βάρος δημάρχου και αυτοδιοικητικών στελεχών της Κρήτης. Η αποκάλυψη του δημοτικού συμβούλου Φαιστού Χαρίλαου Κοκαράκη για “μαύρες” πληρωμές από τα δημοτικά ταμεία, κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας για τη νέα ηγεσία του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης – καταγγελία την οποία ανέδειξε η “Ν.Κ.” – φαίνεται ότι είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. armoyrakis dimarxeio

Την ερχόμενη Δευτέρα ο δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης – με την ιδιότητα του πρώην δημάρχου Μοιρών – μαζί με 7 ακόμη αυτοδιοικητικούς υπαλλήλους του παλαιού Δήμου κάθονται στο εδώλιο του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, αντιμετωπίζοντας σοβαρότατες κατηγορίες για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, της ψευδούς βεβαίωσης και της απάτης κατά του Δήμου και των συμφερόντων του.

Οι καταγγελίες

Μόλις την περασμένη Τετάρτη έγινε η αποκάλυψη του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης του Δήμου Φαιστού, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης του ΕΣΔΑΚ υποστήριξε δημοσίως ότι «ο κ. Αρμουτάκης ως δήμαρχος Μοιρών είχε αναγκαστεί να πληρώσει 30.000 ευρώ από τα δημοτικά ταμεία – αλλά κάτω από το τραπέζι και χωρίς παραστατικά – για να εναποθέτει ο Δήμος τα απορρίμματα του στη χωματερή».

http://www.neakriti.gr