• 15 Μαρτίου, 2025
Vinkmag ad

Στο Βενιζέλειο ο ηλικιωμένος από τη Μεσαρά – Στο ΠαΓΝΗ παραμένει η σύζυγος του

Vinkmag ad

 

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο ηλικιωμένος από το χωριό του δήμου Φαιστού που είχε εντοπιστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ήταν μαζί με τη γυναίκα του τα πρώτα από τα 7 συνολικά κρούσματα που εντοπίστηκαν στην περιοχή του δήμου Φαιστού. Αρχικά είχε μεταφερθεί η γυναίκα του πριν από τρεις μέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και παραμένει.

Την Τρίτη ο ηλικιωμένος σύζυγος της ανέβασε πυρετό και είχε δυσκολία στην αναπνοή και αφού ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ο ηλικιωμένος παραμένει στη μονάδα COVID του νοσοκομείου με υψηλό πυρετό και του παρέχεται οξυγόνο. Μέχρι στιγμής οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση του ελεγχόμενη και δεν θεωρούν απαραίτητη τη μεταφορά του στη ΜΕΘ.

 

 

creta24.gr

Read Previous

Τρακτέρ πλάκωσε 52χρονο στη Μεσαρά και ακρωτηριάστηκε το πόδι του

Read Next

Το… Google Maps πρόδωσε την άπιστη γυναίκα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular