• 21 Απριλίου, 2024

Το στοματικό σeξ σώζει ζωές: Κι όμως δεν είναι αστείο – Δείτε τα απίστευτα αποτελέσματα έρευνας!

stomatiko sex

Το στοματικό σeξ και ο auνανισμός είναι θέματα ταμπού και μέχρι σήμερα τα ζευγάρια δεν προτιμούν να τα συζητήσουν παρόλο που όλα, τα κάνουν.

Υπάρχουν πολυάριθμες επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι το στ0ματικό σeξ έχει ευεργετικές ιδιότητες τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Και για τα δύο φύλα, το στ0ματικό

σeξ κάνει την σεeουαλική εμπειρία πιο ενδιαφέρουσα καθώς η έρευνα του ιατρικού δικτύου NetDoctor απέδειξε ότι διεγείρει και τους δύο και βοηθάει να ξεπεραστεί η δυσκολία της κορύφωσης.

Επίσης είναι παράλληλα ένα προληπτικό μέτρο κατά της απιστίας. Όπως δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Evolutionary Psychology», οι άνδρες «χρησιμοποιούν» το στοματικό σeξ ώστε η σύντροφός τους να παραμείνει πιστή. Η στρατηγική αυτή φαίνεται πως είναι αρκετά αποτελεσματική, καθώς εκτοξεύει την ικανοποίηση της γυναίκας από το σeξ αλλά και τη σχέση γενικότερα.

Τέλος, το στ0ματικό σeξ προστατεύει την καρδιά καθώς Ολλανδοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που επιδίδονται τακτικά στο στ0ματικό σεξ διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο προεκλαμψίας. Η προεκλαμψία είναι μια πάθηση που εκδηλώνεται στην εγκυμοσύνη και περιλαμβάνει την απότομη άνοδο της αρτηριακής πίεσης.

 

 

 

zarpanews.gr

 

 

Loading

Read Previous

Ηλικιωμένος άνδρας στην Κρήτη έπεσε με το αμάξι του σε γκρεμό και σκοτώθηκε

Read Next

Επικές συντριβές πλοίων που ΔΕΝ βλέπεις κάθε μέρα (video)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular