Στον αέρα ξανά το Εργοτέλης-Πανιώνιος;
Στον αέρα ξανά το Εργοτέλης-Πανιώνιος;

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Οι ζημιές στο Παγκρήτιο στάδιο καθιστούν και πάλι στον αέρα το παιχνίδι Εργοτέλης-Πανιώνιος, που έχει οριστεί για τις 18 Φεβρουαρίου. Το παιχνίδι αυτό είχε αναβληθεί και πάλι για τον ίδιο λόγο, δηλαδή, για ζημιές που είχαν γίνει στην οροφή του Παγκρητίου σταδίου. Τώρα το παιχνίδι δείχνει να βρίσκεται και πάλι στον αέρα, καθώς οι ζημιές στο στάδιο φαίνεται να είναι μεγαλύτερες απο την πρώτη φορά, ενώ τίθεται και θέμα ασφάλειας του χώρου. Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο Ηράκλειο, δεν έχουν επιτρέψει ακόμη στα συνεργεία να κάνουν έλεγχο στην οροφή για να δουν το πώς και το αν μπορεί να αποκατασταθεί η ζημιά. Η εταιρεία που διαχειρίζεται το Παγκρήτιο στάδιο, ανακοίνωσε ότι το στάδιο κλείνει για δυο μέρες για λόγους ασφαλείας και δεν θα μπορεί κανείς να μπεί στο χώρο, καθώς οι ισχυροί άνεμοι προκαλούν συνεχείς πτώσεις απο λαμαρίνες και μεταλλικά αντικείμενα απο την οροφή του σταδίου. Οταν ηρεμήσει ο καιρός θα υπάρχει μια καλύτερη εικόνα, και όλα δείχνουν ότι το Σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι.

Μια ακόμη εναλλακτική επιλογή είναι να ζητηθεί το γήπεδο του ΟΦΗ (Γενί Κουλέ) το οποίο έχει οριστεί ώς δεύτερη έδρα.
Στον Εργοτέλη είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Σούπερ Λίγκ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που έχει οριστεί για την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου και θα περιμένουν μέχρι την Δευτέρα, για να έχουν πλήρη εικόνα. Στον Εργοτέλη, τονίζουν ότι μια εναλλακτική λύση είναι να ανοίξουν μόνο οι θύρες του σταδίου (12,13) απο την απέναντι πλευρά της οροφής που έχει υποστεί ζημιές (θύρες 1-2) και να μην επιτραπεί σε κανένα η πρόσβαση που εκεί. Ωστόσο και πάλι αυτό θα φανεί απο το αν μέχρι την επόμενη Τετάρτη μπορεί να γίνουν εργασίες ασφάλισης της οροφής που έχει υποστεί ζημιές, ώστε να μην προκληθεί κάποιοι πρόβλημα σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες είναι ξανά άσχημες την επόμενη εβδομάδα.
Στον Εργοτέλη αγωνιστικά προετοιμάζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο «Καραισκάκης», με τους Μπρούνο, Γιοβάνοβιτς και Γιουσούφ, να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

 

http://www.prismasport.gr