Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ένα παιδί που κολυμπούσε στη παραλία με σωσίβιο παρασύρθηκε από τις ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στη περιοχή
Ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες συνέπειες κατέληξε η περιπέτεια ενός πατέρα και του μικρού γιου του που εξελίχθηκε νωρίτερα σήμερα σε παραλία της Παλαιόχωρας

Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία Βότσαλο στην ανατολική πλευρά της Παλαιόχωρας όταν ένα παιδί που κολυμπούσε στη παραλία με σωσίβιο παρασύρθηκε από τις ισχυρούς ανέμους που έπνεαν σήμερα στη περιοχή.

Μπροστά στο κίνδυνο, ο πατέρας του παιδιού, άρχισε να κολυμπάει προς το σημείο που βρισκόταν το παιδί προκειμένου να σώσει το παιδί του.

Ωστόσο και ο ίδιος αν και κατάφερε να φτάσει τον μικρό αδυνατούσε, να επιστρέψει στη παραλία καθώς το θαλάσσια ρεύματα τον παρέσυραν προς τα ανοιχτά προς το λιμάνι της περιοχής.

Τελικά τη λύση κλήθηκε να δώσει το Λιμενικό, το οποίο εν τω μεταξύ είχε ήδη ειδοποιηθεί. Άνδρες από τον Λιμενικό Σταθμό Παλαιόχωρας έσπευσαν με σκάφος στο σημείο περισυλλέγοντας πατέρα και γιο τους οποίους εν συνεχεία οδήγησαν με ασφάλεια στην ακτή.

Αμφότεροι μεταφέρθηκαν σε καλή κατάσταση στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για προληπτικούς κυρίως λόγους.

 

 

Πηγή: eparxies.gr

Loading