Τα έχασαν οι αστυνομικοί! Σταμάτησαν για έλεγχο 77χρονο νεκρό…
astinomia mploko1

Μια απίστευτη ιστορία με έναν «μακαρίτη» ηλικίας 77 χρονών που οδηγούσε επικίνδυνα έρχεται στο φως.
Συγκεκριμένα ο εν λόγω ηλικιωμένος φαίνεται να του άρεσε η ταχύτητα προκαλώντας τα παράπονα πολιτών που τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Ακολούθως η Αστυνομία μετά από τα παράπονα άρχισε να ψάχνει τον επικίνδυνο οδηγό που προκαλούσε αναστάτωση στο πέρασμα του ή καλύτερα στο προσπέρασμα του.

Έτσι μια καλή μέρα η Τροχαία Λεμεσού τον σταμάτησε για έλεγχο και ακολούθησε την καθορισμένη διαδικασία ενημερώνοντας το Τμήμα Οδικών Μεταφορών για να επανεξετάσουν τις ικανότητες τους. Μέχρι εδώ όλα καλά και όλα ωραία.

Αυτό που έγινε όμως αργότερα μετά δεν το φαντάζονταν ποτέ κανείς. Οι αστυνομικοί δέχτηκαν τηλεφώνημα από το ΤΟΜ για να τους ενημερώσουν ότι ο εν λόγω κύριος αποκλείεται να είναι αυτός που σταμάτησαν αφού είναι νεκρός!

Προφανώς ο άνθρωπος κάθε άλλο παρά νεκρός ήταν… Ήταν όμως πολύ πονηρός.

Πιο συγκεκριμένα ο 77χρονος για να αποφύγει την επανεξέταση στην οποία τον είχαν καλέσει στο παρελθόν, έστειλε επιστολή στο ΤΟΜ εκ μέρους στενού του προσώπου με το οποίο πιστοποιήσουμε τον θάνατο του.

Η κομπίνα όμως αποκαλύφθηκε με τους ανθρώπους τους ΤΟΜ να τρίβουν τα μάτια τους για το τι σκαρφίστηκε, ο 77χρονος «μακαρίτης», ώστε να αποφύγει την επανεξέταση.

 

www.tothemaonline.com