Τα “καμάρια” της Αστυνομίας που κατάφεραν πολλά …
fo

Tα “καμάρια” της αστυνομίας στο Ηράκλειο έδρασαν αστραπιαία και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό.

Και τους ληστές που σκόρπισαν τον τρόμο σε ένα ολόκληρο ξενοδοχείο έπιασαν και του τουρίστες προστάτεψαν.

Βέβαια σε αυτό βοήθησαν πολύ και οι ίδιοι οι ληστές που αποφάσισαν να χτυπήσουν σε μία περιοχή και σε ένα ξενοδοχείο όπου η αστυνομική δύναμη ήταν αυξημένη.

Αυτό δεν αναιρεί όμως το πολύμηνο σχέδιο παρακολούθησης που είχε στηθεί για τα τρία άτομα και την επιτυχημένη επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. καθώς οι τρεις άνδρες που έπεσαν στη φάκα, αποτελούσαν στοίχημα για την Αστυνομία εδώ και πολύ καιρό… Το χειροκρότημα των τουριστών στους αστυνομικούς αλλά και το ίδιο το αποτέλεσμα, μαρτυρούν την καλή δουλειά που έγινε. Δεν είναι κακό να γράφονται καλά λόγια για την αστυνομία.

Όπως γράφεται κάθε τι αρνητικό που γίνεται στους κύκλους της ΕΛ.ΑΣ αλλά και σε όλους τους φορείς έτσι θα γράφεται και το θετικό. Ανώτατοι αξιωματικοί που συντόνισαν την όλη επιχείρηση και περισσότερο εκείνοι που βγήκαν μπροστά και ρίσκαραν τη σωματική τους ακεραιότητα έκαναν κάτι το πολύ καλό και τους αξίζει ένα “μπράβο”.

Για την ιστορία, να πούμε πως στην επιχείρηση που έφερε τη σύλληψη των τριών, συμμετείχαν άνδρες από την ΟΠΚΕ Ηρακλείου, την Ομάδα Ειδικών Αποστολών και την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο ίδιος ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

 

 

 

 

www.ekriti.gr