• 11 Φεβρουαρίου, 2025

Τα μοντέλα που κάνουν το κοινό να παραληρεί με… λύρες και μαντινάδες!

kritikoii-660x400

Θα μπορούσαν να είχαν ασχοληθεί με το μόντελινγκ αλλά τους κέρδισε η αγάπη τους για τη μουσική και να δη την κρητική. Με καταγωγή από  Κρήτη και Μύκονο, οι αδερφοί Δρούλιας που μας συστήνονται καλλιτεχνικά ως «Droulias Brothers» έχουν καταφέρει σε χρόνο dt να τα κάνουν όλα «Ανάστα» σε κάθε εμφάνισή τους.

kritikoi

Με αναλογίες μοντέλων, ο 25χρονος Κωνσταντίνος Δρούλιας και ο 23χρονος αδερφός του Ηλίας , με τον έναν να μεγαλουργεί στη λύρα και στις μαντινάδες και τον άλλον στο νταούλι, σε κάθε μουσικό τους show καταφέρνουν να προκαλούν ντελίριο στον γυναικείο πληθυσμό και να ξεσηκώνουν στον αέρα και πάνω στα τραπέζια τον κόσμο.

Με την κρητική μουσική και το νησιώτικο ταπεραμέντο να κυλάνε στο αίμα τους, συνδυάζοντας τους παραδοσιακούς με τους μοντέρνους ήχους, καταφέρνουν να παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα, που σε συνδυασμό με τη τέλεια εμφάνισή τους, τους έχει κάνει ήδη περιζήτητους. Ήδη στα κλαμπ κυριαρχεί το remix τους «Droulias feat Panos Kalidis- Αnasta» που επιμελήθηκαν ο γνωστός dj «Dim Rhode» μαζί με τον Γιώργο Λιάτη, «παντρεύοντας» τη λύρα τους και τη μουσική τους με το σουξέ «Ανάστα» του Πάνου Καλίδη, προκαλώντας μεγάλο χαμό!

 

 

 

 

Πηγή: govastileto.gr 

    Read Previous

    Με τέτοιο κούνημα τρελάθηκαν ακόμα και τα κλαρίνα! – Δείτε και θα καταλάβετε…

    Read Next

    Χάρισον Φορντ για την κόρη του που πάσχει από επιληψία:Είναι η ηρωίδα μου!

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular