Τα πιο ευχάριστα νέα για τον 8χρονο Μάνο από το Χουδέτσι: Δεν έχει όγκο, δε θα χρειαστεί επέμβαση, είπαν οι Άγγλοι γιατροί!
nosokomeio3-656x410-620x330

Είναι η πιο μεγάλη χαρά, απρόσμενη μάλιστα,  που μπορεί να πάρει ο γονιός, έχοντας ετοιμαστεί να δώσει τη μεγάλη μάχη για το παιδί του: ο 8χρονος Μάνος, που στάλθηκε από το Ηράκλειο στο Λονδίνο για επέμβαση, δεν έχει τελικά όγκο στον εγκέφαλο, αποφάνθηκαν οι Βρετανοί γιατροί που τον εξέτασαν.

Η διάγνωση στην Ελλάδα δεν ήταν σωστή! Ο ίδιος ο πατέρας του Μάνου, Μαρίνος Μαλλιωτάκης, μετέδωσε τα πιο ευχάριστα νέα στον ιερέα του Χουδετσίου, πατέρα Θεοφύλακτο, ο οποίος έκανε τη σχετική ανάρτηση της ενημέρωσης, μεταφέροντας τα λόγια του πατέρα:

“Μόλις βγήκαμε απο τον γιατρό, που είχαμε μπεί για να μας ορίσει την ώρα του χειρουργείου και να μας πει ακριβώς τι έχει το παιδί μας…και όμως βγήκαμε με το πιο χαρμόσυνο νέο που είχαμε ακούσει τις τελευταίες ημέρες…το παιδί μας δεν έχει όγκο και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο…το χειρότερο που μπορούμε να του κάνουμε είναι βιοψία…δεν θα χρειαστεί πάντως χειρουργείο και ότι αυτό που έχει θεραπεύεται …! Νοιώθω ότι πραγματικά έγινε θαύμα μου είπε…και ο γιατρός μετά την χαρμόσυνη αυτή αγγελία είπε γεμάτος απο αισθήματα χαράς…μόνο γι’ αυτό (να δίνω τέτοια νέα στους ανθρώπους που νοιώθουν πόνο και θλίψη) χαίρομαι και αγαπώ την δουλειά μου…”