Τα ψέματα τελείωσαν … με τον καιρό στην Κρήτη: Έρχονται πολλές βροχές και χιόνια στα βουνά μας
vroxi

Από το Σάββατο το απόγευμα και κυρίως την Κυριακή, θα μας απασχολήσουν και πάλι τοπικά φαινόμενα, που όμως και πάλι δεν θα είναι γενικευμένα, δεν θα έχουν διάρκεια και σοβαρές εντάσεις κι από τη νύχτα μάλιστα της Κυριακής, ο καιρός θα βελτιωθεί.

Όμως, τα πράγματα σοβαρεύουν από τη νέα εβδομάδα! Από τη νύχτα της Τρίτης και κυρίως την Τετάρτη, αναμένεται σοβαρή επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες πυκνές χιονοπτώσεις στα βουνά μας επιτέλους, θυελλώδεις ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας!
Τα φαινόμενα, πάντα σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, δείχνουν να είναι έντονα και πιθανόν κατά τόπους να δημιουργήσουν προβλήματα. Θα περιμένουμε όμως την Δευτέρα, να σας ενημερώσουμε αναλυτικά με νέο άρθρο, γιατί η κακοκαιρία είναι πέραν του τριημέρου και πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές.
Μετά από αυτή την διαταραχή, φαίνεται ότι θα μπούμε σ’ ένα κλοιό κακοκαιριών κι ότι τίποτα πια δεν θα ‘ναι όπως πριν! Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε και καλές ημέρες, όμως το πάνω χέρι, θα το πάρει σιγά σιγά ο Χειμώνας.
Ή (πατήστε εδώ) —> μακροπρόθεσμη εκτίμηση μας από τον Σεπτέμβρη, τα πάει περίφημα μέχρι τώρα, στην οποία αναμένουμε ένα δυναμικό Δεκέμβρη!