Τα σχολεία που θα είναι κλειστά σήμερα λόγω χιονιά, στο Νομό Ηρακλείου
xioniassxoleia

Η κακοκαιρία συνεχίζεται και τα σχολεία εξακολουθούν να είναι κλειστά αφού η θερμοκρασία έχει πέσει για τα καλά. Στο Δήμο Ηρακλείου, κλειστά θα είναι τα εξής σχολεία, όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη, η αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μαρία Καναβάκη.

Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια:

Άγιος Μύρων, Άνω και Κάτω Ασίτες, Βενεράτο, Δαφνές, Καρκαδιώτισσα, Προφήτης Ηλίας, Κυπαρίσσι, Άγιος Σύλλας καθώς και το 70ο Νηπιαγωγείο στην περιοχή της Παπαναστασίου λόγω τεχνικών προβλημάτων εξαιτίας της κακοκαιρίας

Σήμερα τα σχολεία Βασιλειών και Άγιου Βλάσση είναι ανοιχτά και γίνεται κανονικά μάθημα.

Δήμος Βιάννου:

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των χιονοπτώσεων που με βάση τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και τις οδηγίες της Πολιτικής προστασίας, θα συνεχιστούν έως τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, και σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου Βιάννου, σας γνωρίζουμε ότι δεν θα λειτουργήσουν για σήμερα Πέμπτη 12/02/2015 οι παρακάτω σχολικές μονάδες στον Δήμο Βιάννου.

1 Γυμνάσιο και Λύκειο Βιάννου

2 Δημοτικό Σχολείο Άνω Βιάννου

3 Δημοτικό Σχολείο Αμιρών

4 Νηπιαγωγείο Άνω Βιάννου

5 Δημοτικό Σχολείο Εμπάρου

6 Νηπιαγωγείο Εμπάρου

Δήμος Χερσονήσου:

Σε αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων στη Δημοτική Ενότητα Μοχού και στην Τοπική Κοινότητα Γωνιών προχώρησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Μαστοράκης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, τα παρακάτω σχολεία:

Νηπιαγωγεία Μοχού και Γωνιών

Δημοτικό Σχολείο Μοχού

Γυμνάσιο Μοχού

Λύκειο Μοχού

Στο ​Δήμο Αρχανών Αστερουσίων θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία.

Δήμος Μαλεβιζίου:

Κλειστά θα παραμένουν σήμερα Πέμπτη 12/2, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, τα παρακάτω σχολεία στο Δήμο Μαλεβιζίου:

1ο Δημοτικό & 2ο Δημοτικό σχολείο Κρουσώνα

1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Κρουσώνα

Γυμνάσιο Κρουσώνα

Λύκειο Κρουσώνα

Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μαράθου

 

Δήμος Γόρτυνας:

Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες στις Δημοτικές Ενότητες Ρούβα και Αγίας Βαρβάρας.

Δήμος Φαιστού:

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Δ. Ε. Ζαρού (Ζαρός και Βορίζια) και το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Καμαρών της Δ. Ε. Τυμπακίου.

Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Φαιστού θα λειτουργήσουν με ευθύνη των Διευθυντών και με τροποποίηση του προγράμματός τους εφόσον υπάρχουν εκπαιδευτικοί που δεν μπορούν να προσέλθουν κανονικά στα σχολεία τους.