«Τα συμπτώματα επιμένουν»: Δύσκολες ώρες για την Πάολα – Τα πρώτα λόγια μέσα από το νοσοκομείο

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα χθες, η Πάολα περνά δύσκολες ώρες και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Λίγο πριν, σε story που δημοσίευσε, η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας! Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ, λόγω μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην Κλινική για την απαραίτητη νοσηλεία και αποθεραπεία. Τα συμπτώματα επιμένουν όμως, πιο ήπια. Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη μεγάλη αγάπη σας. Εγώ θα λείπω σήμερα μα θα σας υποδεχτεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος. Και πάλι σας ευχαριστώ, Να σας έχει ο Θεός καλά».

Δείτε την ανάρτησή της Πάολα μέσα από το νοσοκομείο

 

Στο νοσοκομείο η Πάολα

Από το πρωί της Παρασκευής 3/2 κυκλοφορεί η είδηση πως η Πάολα βρίσκεται στο νοσοκομείο, με τους θαυμαστές της να ανησυχούν για την υγεία της. Η ίδια το επιβεβαίωσε και καθησύχασε τους φαν της.

Με πνευμονία στο νοσοκομείο η Πάολα

Όπως είναι επόμενο, σήμερα το βράδυ δεν θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Παναγιώτα Πατακιά
ipliroforia.gr

Loading