Θα γεμίσει η Κρήτη με αγροτικά Mercedes;
824ae-mercedes-pickup-creteplus.gr

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία πολυτελών αυτοκινήτων ανακοίνωσε επίσημα ότι θα μπει στην κατηγορία των pick up, τα γνωστά σε όλους μας φορτηγάκια. Άραγε οι Κρητικοί αγρότες θα τα τιμήσουν;

Θα αφήσουν τα ιαπωνικά – ως επί το πλείστον – φορτηγάκια με την περιβόητη αξιοπιστία τους για χάρη της Mercedes; Η απάντηση θα δοθεί στο άμεσο μέλλον.

Το πρώτο pick up της γερμανικής εταιρείας αναμένεται μέσα στο 2017 και μέσα σε μια τριετία θα ολοκληρωθεί η γκάμα. Σε πρώτη φάση θα διατίθεται αποκλειστικά με διπλή καμπίνα και θα δανείζεται στοιχεία από την εξωτερική εμφάνιση των SUV της φίρμας.

Η γκάμα των κινητήρων θα ικανοποιεί όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες: Τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα σύνολα, βενζίνης και πετρελαίου ενώ σε βάθος χρόνου θα υπάρξει και υβριδική έκδοση.

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένουμε την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Mercedes, στην προσπάθεια της να διεισδύσει σε μία άγνωστη γι αυτήν αγορά και η αποδοχή που θα έχει σε ένα κοινό το οποίο έχει συνηθίσει σε υψηλά στάνταρτς αξιοπιστίας και ποιότητας.

 

 
Συντάκτης: Μάνος Καστρινάκη