Θα είμαστε εκεί: Φιλικό για διοργανώνει ο ΑΟΤ για να στηρίξει το Γιώργο που μας έχει αναγκη
anagkh_boitheia_sos-1024x688

Ο ΑΟΤ διοργανώνει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα  για φιλανθρωπικό σκοπό την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στις 18 00 στο γήπεδο Τυμπακίου , μεταξύ του ΑΟΤ και των Παλαιμάχων του ΑΟΤ.

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια  του Γιώργου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για χορηγίες στον Αντώνη Κωνσταντουλάκη και στο τηλέφωνο 6937129087

Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει σύντομα γερός και δυνατός

Μια επείγουσα ανάγκη συμπολίτη μας έφτασε στα γραφεία του Dreamfm.gr και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να ξεπεράσει το σημαντικό πρόβλημα υγείας του.

Η μητέρα του είναι από το Τυμπάκι λέγεται Λαγουδάκη Χρυσούλα  και είναι αδερφή του Νίκου…

Ο 23χρονος Γιώργος Βρεττός πάσχει από νευρωιμάτωση τύπου Β με εμφάνιση όγκων στην αριστερή και δεξιά πλευρά του εγκεφάλου. Υποβλήθηκε σε 2 εγχειρήσεις υφολικής αφαίρεσης των όγκων από την αριστερή πλευρά τον Μάιο του 2016 και από την δεξιά πλευρά τον Δεκέμβρη του 2016.

Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά και οι όγκοι δεν έχουν αφαιρεθεί σωστά.

Στην Ελλάδα δεν αναλαμβάνει την επέμβαση κανένας χειρούργος και γι’ αυτό το λόγο η οικογένεια αποφάσισε να αποστείλει αίτημα σε νοσοκομείο της Γερμανίας που ειδικεύεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Το χειρουργείο έχει οριστεί για τις 21 Ιουνίου.

Η κατάσταση υγείας του Γιώργου είναι επείγουσα και πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Το συνολικό κόστος νοσηλείας στην Γερμανία είναι 50.000€ από τα οποία ο ασφαλιστικός φορέας (IKA) καλύπτει μόνο το μισό κόστος(25.000€).

Η κατάθεση των χρημάτων στο νοσοκομείο της Γερμανίας πρέπει να γίνει μια εβδομάδα πριν την εγχείρηση μέχρι τις 13 Ιουνίου.

Η οικογένεια του Γιώργου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη συγκέντρωση των χρημάτων αφού πρόκειται για οικογένεια με 4 παιδιά, τη μητέρα άνεργη και τον πατέρα να μην βρίσκεται πια στη ζωή.

Χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και η κάθε προσφορά ακόμα και μερικών ευρώ μπορεί να φανεί σημαντική για αυτό το παιδί.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να βοηθήσετε από το υστέρημά σας για να καταφέρει να ζήσει και πάλι όπως πρέπει ο συμπολίτης μας Γιώργος.

Ο λογαριασμός που μπορούν να γίνονται οικονομικές καταθέσεις για την οικογένεια είναι ο ακόλουθος:

ΙΒΑΝ: GR40 0140 4490 4490 0210 1056 379  (Alpha Bank)

Γιώργος Βρεττός

Αλέξανδρος Βρεττός

Σωτήρης  Βρεττός

vretos1vretos2vretos